Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ömür Boyu Aşk (Ciltli)

Kategori: Diğer Yazar: Cemil Tokpınar Yayınevi: Nesil Yayınları

Ömür Boyu Aşk (Ciltli)

Tanıtım Bülteni
Benliğinizi tüm sıcaklığıyla saran aşk, çoğu kez geride acı ve özlem bırakır. Hiç bitmemesini istediğiniz o “ilk gün”ün büyüsü, aranıza giren engeller yüzünden aşınır, pörsür ve yok olur. İlk anda hayal bile edemediğiniz mutsuz günlere alışırsınız belki.Evlenince söndüğünü sandığınız aşk ateşini alevlendirmek istemez misiniz? Mutluluk şatosunu aydınlatmak için size ve eşinize bir kıvılcım yetebilir.Eşiniz sevgiliniz, eviniz cennetiniz, aşkınız ömür boyu olabilir.Eğer bencillikler, kaprisler, kıskançlıklar, iletişim çatışmaları ile aile cennetiniz zindana dönüşmüşse, başkalarını suçlamayın.Çünkü sizin ve eşinizin hükmettiği bir yuvada her şeyin en başta gelen sorumlusu ikinizsiniz.Gözyaşıyla zehir ettiğiniz günlere elveda deyip ilk günlerdeki mutluluğunuza kanat çırpmanız için en büyük yardımcınız, elinizde tuttuğunuz kitaptır.Ömür Boyu Aşk, ailenizi olumsuzluklardan koruyacak ve ilk günlerin coşkulu mutluluğunu tekrar yaşatacak.Bugüne dek okuyan binlerce aile, sorunlarını çözdü ve muhteşem mutluluklar keşfetti.Okuduğunuzda, hem yuvanızı yeniden şekillendirecek, hem de çevresine mutluluk saçan bir “aile gönüllüsü” olacaksınız.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ömür Boyu Aşk (Ciltli) PDF 6.23 MB İndir
Ömür Boyu Aşk (Ciltli) EPUB 6.96 MB İndir
Ömür Boyu Aşk (Ciltli) MOBI 5.49 MB İndir
Ömür Boyu Aşk (Ciltli) ODF 5.86 MB İndir
Ömür Boyu Aşk (Ciltli) DJVU 7.32 MB İndir
Ömür Boyu Aşk (Ciltli) RAR 4.76 MB İndir
Ömür Boyu Aşk (Ciltli) ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ömür Boyu Aşk (Ciltli) PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


1.VE 2. KİTAP OLARAK OKUMUŞTUM. EVLENEN ÇİFTE HEDİYE ETTİĞİM HARİKA BİR KİTAP
TAVSİYE EDERİM


kardeşimin tercih ettiği bi kitap çok beğendiğini söylemişti.


güzel bir kitap bence evlenmeden önce okunmalı


Kitabın ciltli hali çok güzel hazırlanmış resimlerle sunumu çok güzel bir yandan okurken bir yandan da okumanın akıcılığını sağlıyor. Evlilikte çıkan sorunları çözümde çok güzel bir kitap. Tavsiyeler evliliği yıkılma durumuna gelmiş çiftlerin bir şans daha dedirten bir kitap okunmasını gerekli bir kitap bence…


güzel ama mükemmel değil.sevgiyi, sevginin her şeyi yeneceğini öğütleyen bir kitap. öyle de zaten.ama daha kapsamlı olmasını beklerdim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*