Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Siyah Tayyörlü Kadın

Kategori: Edebiyat Yazar: Ayşegül Ünal Yayınevi: Artshop Yayıncılık

Siyah Tayyörlü Kadın

Tanıtım Bülteni
Yeri delmek istercesine hızlı ve sert bir yağmur yağmaya başladı. Şemsiye taşımayı sevmeyen, kedi karakterli bir insanım. İlk yağmurda sırılsıklam ıslandım. Islandıkça tüylerim seyrelip yer yer görünen kırmızımsı tenime yapıştı. Yağmur dinene kadar yeşil bir apartmanın balkonu altına sığındım. Hemen ardımdan koşarak gelen, nasılsa yağmurdan hiç ıslanmadan kaçmayı başarmış, siyah paltolu genç adamla yağmurun dinmesini bekledik.Ben gitgide hızlanan yağmura oflayıp puflarken, o ninni gibi incecik bir türkü mırıldanıyordu; “küçükten yâr seven cennete gönderseler” diyordu türkü. Devamını dinleyemeden yağmur dindi. Siyah paltolu genç adam, yere düşen son yağmur damlasının çıkardığı ‘şıp’ sesiyle türküyü bitirdi. Ellerini pantolonun ceplerine sokup ağır adımlarla gitti.Sahi ya; küçükten yâr seveni cennete gönderseler...Ya da sadece seveni...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Siyah Tayyörlü Kadın PDF 6.23 MB İndir
Siyah Tayyörlü Kadın EPUB 6.96 MB İndir
Siyah Tayyörlü Kadın MOBI 5.49 MB İndir
Siyah Tayyörlü Kadın ODF 5.86 MB İndir
Siyah Tayyörlü Kadın DJVU 7.32 MB İndir
Siyah Tayyörlü Kadın RAR 4.76 MB İndir
Siyah Tayyörlü Kadın ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Siyah Tayyörlü Kadın PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Siyah Tayyörlü Kadın başlanıldı mı bir solukta okunulabilecek kısa hikayeler içeren ince bir kitap.Kitaptaki bazı hikayeler özgün konu ve akıcı bir anlatıma sahipken bazılarıda “günlük” modunda yazıldığı için okuyucuyu -en azından beni- soğutuyor.Siyah Tayyörlü Kadının birden fazla birbiriyle bağlantılı hikayede var olması güzel..Ayrıca “muhafazakar anadolu insanı yaşantısı” neredeyse kitaptaki hikayelerin tamamında resmedilmiş.Bu eskiye göre dezavantajdan , avantaja dönüşmüş bir durum.Siyah Tayyörlü Kadın’ı okunmayı herkese tavsiye ediyor yazara yazın hayatında başarılar diliyorum.


yol kısa yolculuk uzun…ne güzel özetlemiş yazar. hem hayatı, hem de yazdığı kısa öykü türünü. bir gün bütün öykülerini bir kitapta birleştirirse mutlaka kitabın adını “yol kısa yolculuk uzun” koymalı. uzun zamandır hem oaly örgüsüyle, hem de edebi diliyle, şiirselliğiyle ilgimi çekmiş bir kitap okumamıştım. hep bir tarafı eksik kalıyordu. bu küçük kitapta hem ilginç olaylar, hem duygusallık, hem şiirsellik, hem güçlü bir üslup, edebi bir dil, hepsi mevcut. kısacık ama çarpıcı hikayeleriyle “siyah tayyörlü kadın” tekrar tekrar okunabilecek bir öykü kitabı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*