Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yalın Startup

Kategori: Diğer Dildeki Yayınlar Yazar: Eric Ries Yayınevi: Maltepe üniversitesi Kitapları

Yalın Startup

Tanıtım Bülteni
Eric Ries’ın kitabı, teknoloji sektörünün iş kurmaya ve ürün yaratmaya ilişkin yaklaşımlarına dair olağanüstü içgörüler sunuyor.Sheryl Sandberg, Facebook, COO Yalın üretim ve yönetim ilkelerini girişimcilik dünyasına uygulayarak, Yalın Startup felsefesini kuran Eric Ries, böylelikle girişimciliğin kitabını da yeniden yazmış oldu.Ries, startup’ı son derece belirsiz bir ortamda, kendini yeni bir şeyler yaratmaya adamış bir insan grubu veya yapı olarak tanımlıyor. Söz konusu odak, bir öğrenci evinde harıl harıl çalışan bir grup genç olabileceği gibi, yıldız bir şirketin yönetim odasındaki deneyimli profesyoneller de olabilir. Bu anlamda girişimcilerin ortak noktaları, belirsizlikten oluşan sis bulutunun içine dalarak, sürdürülebilir bir iş için başarılı bir yol bulmaya çalışmalarıdır.Elinizdeki kitap, her aşamadaki girişimciye, vizyonlarını sürekli test edecekleri bir yolu iş işten geçmeden benimsemelerini ve buna göre hareket etmelerini öneriyor. Şirketlerin her zamankinden fazla inovasyon yapmaya ihtiyaç duydukları bir dönemde, başarılı girişimlere imza atmak için bilimsel bir yöntem sunuyor. 
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yalın Startup PDF 6.23 MB İndir
Yalın Startup EPUB 6.96 MB İndir
Yalın Startup MOBI 5.49 MB İndir
Yalın Startup ODF 5.86 MB İndir
Yalın Startup DJVU 7.32 MB İndir
Yalın Startup RAR 4.76 MB İndir
Yalın Startup ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Girişimcilik üzerine birşeyler öğrenmek isteyenlerin, çok şey öğrenebilecekleri bir kitap. Sistematik olarak, bir girişim hakkında bilmeniz gereken herşeye A’dan Z’ye değiniyor


Yalın Girişim‘de iş planı yerine iş modeli esas olarak ele alınıyor. İş planı üzerinde zaman kaybetmek yerine doğru iş modelini bulmak için “early adapters” dedikleri “erken benimseyenler” ile küçük ama sisteme hızlı adapte olabilen kitleye hitap edebilmek önemlidir. Asıl amaç ürünün geliştirilmesinden ziyade kullanıcı taleplerine göre sistemin ve platformun oluşturulmasıdır.


Ürün geliştiren kişiler için faydalı bir kaç bilgi mevcut.


faydalı olacağına inanıyorum , milyoner olursam starup umla bütün kitap serisini toplatacağım 😀


İnovasyon profesyönellerinin kütüphanesinde mutlaka olması gereken, çevirisi hayli gecikmiş önemli bir çalışma.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*