Larousse Gastronomique / Dünyanın En Büyük Mutfak Ansiklopedisi (2 Cilt Kutulu)
çevirmen: Eray Canberk
Derleyici: Joel Robuchon
Yayın Tarihi: 26.01.2006
ISBN: 9789753295284
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 1857
Cilt Tipi: Ciltli
Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
Boyut: 19.5 x 27 cm
Tanıtım Bülteni
1176 sayfa ansiklopedi ve 64 sayfa özel ekler..Dört yüzü günümüz büyük şeflerinden olmak üzere üç bini aşkın yemek tarifi..Dört bini aşkın terim, tanım, teknik, tarih, kültür ve her türlü gıdayı içeren ansiklopedi maddesi..Olağanüstü güzellikte 600'ü aşkın fotoğraf ve tablo..Günümüz gurmelerinin tümünü mutlu edecek kitap!
TÜRKİYE'DE BİR İLK: TAMAMEN YASAL ÜCRETSİZ PDF KİTAP ARŞİVİ
%100 Yasal • Hızlı Erişim • Telifsiz Eserler
Türkiye’nin tamamen yasal ve ücretsiz e-kitap kütüphanesi; roman, deneme, kişisel gelişim gibi pek çok kategorideki eseri tek çatı altında sunar. Kitapları doğrudan tarayıcınızda çevrimiçi okuyabilir veya tek tıkla PDF formatında indirerek çevrimdışı keyfini çıkarabilirsiniz. "Popüler", "En Çok İndirilenler" ve "Yeni Eklenenler" sekmeleri ile zengin kategori-yazar listeleri, aradığınız başlığa saniyeler içinde ulaşmanızı kolaylaştırır. Opsiyonel kayıt/giriş sistemi ise okuma geçmişinizi saklar ve favori eserlerinize hızlı erişim sunar.
Kitap Yorumları - (0 Yorum)