Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ölü Evinden Anılar

Kategori: Edebiyat Yazar: Fyodor Mihailoviç Dostoyevski Yayınevi: Metropol Yayınları

Ölü Evinden Anılar

  • çevirmen: Banu Irmak
  • Yayın Tarihi: 01.11.2002
  • ISBN: 9789756555217
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 455
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 2. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Yaklaşık bir yıl süren sıkıntılı ve acı günlerden sonra yavaş yavaş hapishanedeki konumuna ayak uydurmayı başarmıştım. Bu bir yıl hapishanedeki yıllarımın en zoruydu. Zaten zihnimde böylesine derin bir iz bırakmasının nedeni de buydu. O yıla ait her saati, her dakikayı en ince ayırnıtısa kadar hatırlıyorum. Fakat bu hayata bir türlü alışamamış mahkumlar da vardı. Hatırlıyorum da bu bir yıl boyunca kendi kendime hep şu soruları soruyordum; "Gerçekte neler hissediyorlardı? Buraya ayak uydurmuş oldukları doğru muydu? Göründükleri kadar sakin miydiler acaba?" Zihnimin büyük bir bölümünü bu tip sorular kaplamıştı. Mahkumlar burayı, uzun bir süre yaşamak zorunda kalacakları bir yer olarak değil de, yoldan geçerken uğradıkları bir hanmış gibi görüyorlardı.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ölü Evinden Anılar PDF 18.88 MB İndir
Ölü Evinden Anılar EPUB 21.11 MB İndir
Ölü Evinden Anılar MOBI 16.66 MB İndir
Ölü Evinden Anılar ODF 17.77 MB İndir
Ölü Evinden Anılar DJVU 22.22 MB İndir
Ölü Evinden Anılar RAR 14.44 MB İndir
Ölü Evinden Anılar ZIP 13.33 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ölü Evinden Anılar PDF 18.88 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


1850 ler Rusya’sı harika bir tasvir mükemmel bir dil, beyninizde o kadar güzel canlandırıyorsunuz ki.Suçun ayrımı her zaman olduğu gibi o yıllarda da çok derin ,


Dostoyevski gibi bi yazarın kitabını okumak çok şanslı hissettiriyor insana.


Dostoyevski okumak çok güzel her romanında muhakkak insana çok şey kazandırıyor. Bir anda kendini olayların içersinde buluyorsun. İnsan bazen sıkıldığı yerler olsada muhakkak klasikleri okumasının gerektiğini düşünüyorum


Muhteşem bir şey. Hapishane tanımlamaları gözlemlemeleri harika. Ben daha iyisini yazabilirim fakat piyasadaki içeri girip çıkıp da kitap yazan bir çok ipsiz sapsız adama kıyasla muhteşem bir eser.


Tasvirlerin fazlalığı okurken biraz canınızı sıksa da, Dostoyevski’nin bunu okuyucuyu hapishane ortamına sokmak ve bu doğrultuda empati kurmaya mecbur kılmak maksadıyla kasten yaptığını düşünüyorum. Kitap Dostoyevski’nin en iyilerinden değil, kabul. Ancak Dostoyevski okumanın kişiye bir şey kaybettirmeyeceğini aksine çok şey kazandıracağını düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*