Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yeraltındaki Gizli Dünyalar

Kategori: Kültür Yazar: Turgut Gürsan Yayınevi: Selis Kitaplar

Yeraltındaki Gizli Dünyalar

  • Yayın Tarihi: 23.06.2003
  • ISBN: 9789758724208
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 224
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 2. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Dünyamızın içi boş mu? Boş Dünya teorisi nedir? / Kutuplarda yeraltına inen açıklıklar var mı? / Anadolu'da yeraltı uygarlığı yaşadı mı? / Efsanevi uygarlık Atlantis'in gizli tarihi hakkında neler biliyoruz? / Yeraltında Alman kolonileri kuruldu mu? / İlk atom bombasını Almanlar mı yaptı? / ABD; Irak'ta gizli Alman üslerini mi hedefliyordu? / ABD, Irak'la eşzamanlı olarak Güney Kutbu'ndaki alman üssü Neuschwabenland'a operasyon düz1510enlendi mi? / Satanist Kara Aristokrasi nedir? / Amerikan Gizli Hükümeti kimlerden oluşur? / Kloncu Rael tarikatının İsrail bağlantısı var mı? Sirius yıldızı, Süleyman Tapınağı ve UFO'ların bağlantısı nedir?.."Hitler Almanyası'nın Gizli Tarihi" yazarından, dünya tarihi ve siyasetine ilişkin gizemli bilgilerin derlendiği zihin kurcalayıcı bir eser...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yeraltındaki Gizli Dünyalar PDF 9.30 MB İndir
Yeraltındaki Gizli Dünyalar EPUB 10.39 MB İndir
Yeraltındaki Gizli Dünyalar MOBI 8.20 MB İndir
Yeraltındaki Gizli Dünyalar ODF 8.75 MB İndir
Yeraltındaki Gizli Dünyalar DJVU 10.94 MB İndir
Yeraltındaki Gizli Dünyalar RAR 7.11 MB İndir
Yeraltındaki Gizli Dünyalar ZIP 6.56 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Dünya ve dünya dışı yaşamla ilgili tüm bildiklerinizden farklı şeyler okuyacağınıza emin olun. Yalnız sizi ne kadar ikna edebilir bu da size bağlı.


kitabı bu hafta okudum.kutuplarda yeni bir dünya,ufolar ve abd ırak savaşında ufoların saddamı kurtarışı bana çok hayalperest bir yaklaşım gibi geldi.yazarın olmasını istediği düsünceleri mi kitaba konu olarak almış düşünmeden edemeyeceğim.


gerçekten çok ilginç bir kitap. bazı belgeler ve resimler de ilginçliğini daha da artırıyor. özellikle nazilerle yapılan işbirlikleri konusu çok ilgimi çekti. inanıp inanmamak noktasında takılı kalabilirsiniz ama yine de okuyun ve farklı bir bakış açısı daha kazanın.


Bu kitap sizi başka dünyalara götürecek. Bugüne kadar dünyamız ve üzerinde olup bitenler hakkında bildiğiniz her şeyi baştan düşündürecek. Turgut Gürsan, her zamanki gibi çok iddialı tezler öne sürüyor. Bana kalırsa bu çabasında samimi. İnanmayabilirsiniz, ama Turgut Gürsan’ın kitaplarını mutlaka okumalısınız. Hayatınızın sonuna kadar unutmyacağınız bazı bilgileri burda öğreneceksiniz.


Okudukça hayrete düşüyorsunuz. Bu kadar da olmaz diyeceğiniz olaylar burada belgeleriyle ve tanıklarıyla ortaya serilmiş. Bir solukta okudum, ikinci kez okuyacağım. Fakat yine de burada yazılanlara inanmam demek şimdiye dek öğrendiğim her şeyi unutmam demek! Okumanızı şiddetle tavsiye ederim!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*