Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Diablo 3 Gölge Krallığı

Kategori: Edebiyat Yazar: Richard A. Knaak Yayınevi: Artemis Yayınları

Diablo 3 Gölge Krallığı

  • çevirmen: Nezih Dolmacı
  • Yayın Tarihi: 03.06.2010
  • ISBN: 9789758733194
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 378
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Efsaneler çağlar önce yok olan Ureh şehrinden bahsederdi. Şehrin Cennet’e giden bir kapı olduğu söylenirdi. Her iki bin yılda bir Nymyr Dağının gölgesi harabelerin üzerine düştüğünde Ureh’in yeniden doğacağına ve bütün zenginliğin onu arayanların gözünün önüne serileceğine inanılırdı.Vizjerei büyücü Quov Tsin, Ureh’in doğuşuna tanık olmak için gelmişti. Ama büyücü ve paralı askerlerinin karşısına hiç beklemedikleri bir şey çıktı. Muhteşem Ureh rüyasının yanı sıra karşılarına çıkacak olan birdehşet kabusunu onları GÖLGE KRALLIĞI’na çekecekti.Kılıçlar, büyü ve sonsuza dek sürecek olan bir kavgayla ilgili bu hikaye, Blizzard Entertainment’in çok satan, ödüllü bilgisayar oyunu DIABLO’dan ilham alınarak yaratıldı.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Diablo 3 Gölge Krallığı PDF 15.69 MB İndir
Diablo 3 Gölge Krallığı EPUB 17.53 MB İndir
Diablo 3 Gölge Krallığı MOBI 13.84 MB İndir
Diablo 3 Gölge Krallığı ODF 14.77 MB İndir
Diablo 3 Gölge Krallığı DJVU 18.46 MB İndir
Diablo 3 Gölge Krallığı RAR 12.00 MB İndir
Diablo 3 Gölge Krallığı ZIP 11.07 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


anlatımı aksiyonu iyi bir fantastik kurgu. tek sorun bir türlü baal, mephisto ve diablo tam anlamıyla ortaya çıkmıyor. O zaman da destansı bir hikayeden çok unutulmaya aday bir seri oluyor diablo. yalnız yanlış anlaşılmasın hakkını teslim edelim, zevkle de okunuyor


serinin diğer kitaplarından daha güzel ve akıcı


Serinin son kitabında karakter zenginliği biraz daha önplanda. İlk kitaptan sonra yazar Sanctuary’e daha hakim bir görüntü veriyor. Fantastik edebiyat takipçilerine öneririm.


Serinin 3 kitabınıda okudum, açıkçası bu kitap birinci kitabın bir adım önünde ikinci kitabın gerisinde bence. Konu her nekadar cehennem lordu diablo ve kötülükleri olsada kitabı okudukça drakulanın bir varyasyonu gibi geldi bana. Fantazi romanlarının sevebileceği bir kitap ancak ikinci kitap kadar özgün bir yanı yok.


Diablo serisinin en güzel kitabıydı. Kitabı bir solukta okuyup bitirdim ve halen ara ara aklıma gelir bazı sahneler. Yazarın üslûbu ile kendimi o kadar kaptırdım ki, sanki tüm olayları bizzat yaşayıp tecrübe etmiş gibiyim.Fantastik-Kurgu’ya ilgi duyuyorsanız mutlaka okuyun derim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*