Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Aklın Gücü

Kategori: Diğer Yazar: Tony Buzan Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Aklın Gücü

  • çevirmen: Gültekin Yazgan
  • Yayın Tarihi: 24.09.2003
  • Orijinal Adi: Head First
  • ISBN: 9789753314817
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 276
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Beyin kapasitenizin yüzde birinden daha küçük bir bölümünü kullandığınız biliyor muydunuz? Zihin Haritası'nı yaratan Tony Buzan, Aklın Gücü'nde size geri kalan bölümü nasıl kullanacağınızı anlatıyor.Buzan'ın merakla beklenen bu kitabını okuduğunuzda yaratıcı, sosyal, fiziksel ve cinsel zekaları da içeren 10 zeka türünü tanıyacaksınız. Sözcükleri kullanma konusunda nasıl ustalaşacağınızı, fiziksel olarak nasıl formda kalacağınızı, duyularınızı nası daha iyi kullanacağınızı göreceksiniz. Yararlı egzersizler ve basit teknikler yardımıyla, zamanınızın denetimini nasıl elinizde tutacağınızı ve çevrenizle nasıl uyum içinde olacağınızı, kısacası yaşamınızı nasıl yöneteceğinizi öğreneceksiniz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aklın Gücü PDF 11.46 MB İndir
Aklın Gücü EPUB 12.80 MB İndir
Aklın Gücü MOBI 10.11 MB İndir
Aklın Gücü ODF 10.78 MB İndir
Aklın Gücü DJVU 13.48 MB İndir
Aklın Gücü RAR 8.76 MB İndir
Aklın Gücü ZIP 8.09 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Gerçekten okuduğumda bayağı etkilendim ve ben bir öğretmen olduğum için öğrencilerime bunu nasıl verebileceğimi düşündüm.Herhalde biraz zaman ve uğraşla bunda başarılı olacağıma inanıyorum.


kitabı kesinlikle tavsiye ediyorum. Dili çok sade anlaşılır. En güzel yanı uygulamalara yer vermesi. Uygulamaları gerçekleştirdiğiniz takdirde yaşamına olumlu etkiler yapabilir. Söz gelimi hafızası zayıf kişiler için rüyalarını yazmayı tavsiye ediyor ve gerçekten uyguladığınızda hafızanızdaki etkiyi daha iyi görebiliyorsunuz. Yine biz sadece insanları zeki diye nitelendiririz. Halbuki bu kitap 12 farklı zeka türü olduğunu bunların özelliklerini açıkça anlatıyor. Testler ve uygulamalar yardımı ile sizin hangi zeka dalında zayıf yahut güçlü olduğunuz zayıf yanlarınızı nasıl güçlendirebileceğinizi keşfedebiliyorsunuz. Fiyatıda gayet uygun


Çoklu zekanın geliştirilmesine yönelik bilgiler pek çok kitapta yer almaktadır.Ancak yinede konusunda en iyilerden biri olan Toy Buzan ın bu kitabının bulundurulmasında fayda var.


Harvard’lı Prof.Howard Gardner’in çoklu zekâ kuramına dayanarak farklı zeka türlerinin nasıl geliştirilebileceğini işin üstadı olan (Dünya Beyin Vakfı Başkanı)Tony Buzan’dan öğrenme fırsatını sunan çok iyi bir eser.Örneğin sözel zekâ gelişimi için sözlük okumanın yabancı dil öğrenmenin ve hızlı okumanın öğrenilip kitap okumanın faydalı olacağı gibi farklı zeka türleri için ayrı ayrı çalışarak o zekâda uzmanlaşılabileceği ve bu zekânın bilinçaltı yoluyla diğer zekâları da geliştireceği düşüncesine dayanıyor.


Beynimizin işleyişi bilimsel araştırmalara dayandırılarak güzel anlatımış.Uygulanması zor olmayan beyin egzersizleriyle zeka çeşitlerimizi geliştirebiliriz.Sıkıcı bilimsel kitapların aksine okurken zevk veren bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*