Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yukarı Ülke

Kategori: Edebiyat Yazar: Nelson Demille Yayınevi: Altın Kitaplar

Yukarı Ülke

  • çevirmen: Petek Demir
  • Yayın Tarihi: 17.10.2003
  • ISBN: 9789752103849
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 781
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21.5 cm
Tanıtım Bülteni
"Çok yetenekli bir yazar."Los Angeles Features Syndicate"Söyleyecek bir şeyleri olan az bulur değerde olağanüstü çağdaş bir yazar."New York Daily News"Büyük bir usta. Akıllara durgunluk veren başarılı ve çok yönlü bir yazar."Cleveland Plain Dealer"Zeki ve başarılı bir romancı."Miami Heald"Nelson DeMille kendisini aşan bir yaza."Denver Post.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yukarı Ülke PDF 32.41 MB İndir
Yukarı Ülke EPUB 36.23 MB İndir
Yukarı Ülke MOBI 28.60 MB İndir
Yukarı Ülke ODF 30.51 MB İndir
Yukarı Ülke DJVU 38.13 MB İndir
Yukarı Ülke RAR 24.79 MB İndir
Yukarı Ülke ZIP 22.88 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Çok detaylı anlatımları var.Belgesel gibi roman olmuş adeta.Daha önce 2 kitabını okuduğum yazarın bu kitabını da beğendim.


Vietnamı tanımak ve savaşı’nı anlamak üzerine. Merak ettiklerimiz adına. Bitinceye kadar bırakamayıp,bittikten sonra devamını aradığınız bir kitap.Başarılı.


Vietnam’a hiç gittiniz mi?? Hayır dediğinizi duyar gibi oluyorum… O zaman bu kitabı okuyunca inanın gitmiş kadar olacaksınız..Ama bir farkla,1997 yılının Vietnam’ı olacak..Çünkü yazarın anlattığı hikaye 1997 de gittiği dönemi anlatıyor..Yazar orada savaşa katılmış eskiden..Romanı pek sevmedim..Kurgu ve konusu güzel ama heyecan ve gerilim yok..Polisiye tarzından uzak.Eski karakter Corey i arar oldum..okumazsanız hiç bir şey kaybetmezsiniz..


Yukarı ÜlkeKurgu çok güzel hatta bazı yerlerde fazla benzemesede bana Kar Kurdu,Sakkara’nın Kumlarını anımsattı,yalnız kitap çok yavaş ilerliyor karekterler kitapta 6 saatlik yola çıkıyorlar ve yazar bize o sayfaları 6 saatte okutuyor artık bazı yerlerde Albay Mang’i arar buldum sahneye çıksada gerilim artsa diye.Karekterimiz Corey kadar espirili olmasada yinede güzel espirileri var.Sonuçta kitap çok hızlı gitmesede kitabı düşünmeden alın okuyun derim nede olsa Nelson Demille klasiği


kitap roman değilde vietnamı anlatıyor sandım.ayrıca çok yavaş ilerliyor.kitabın sonuna kadar zor dayandım.sonunda kitap pik yapacak die düşünüyordum ama oda kötü bitti.yolculuk arkadaşıyla kitabın sonuna kadar hiç aşk olmadı.üstünkörü iki satırlık aşk yaşadılar.anlayacağınız kitapta aşk olayıda vasattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*