Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ekonominin Çöküşü

Kategori: Ekonomi Yazar: Alvin Toffler Yayınevi: Insan Yayınları

Ekonominin Çöküşü

  • çevirmen: Mete Akçok
  • Yayın Tarihi: 01.05.1996
  • ISBN: 9789757732402
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 128
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
"Third Wave" ve "Future Shock" adlı kitaplarıyla global sistemlerin açmazlarını, muhtemel bunalımlarını çok çarpıcı biçimde ortaya koyan A. Toffler; özellikle doğu bloğunda yaşanan değişimlerden sonra bir "fütürist" yazar olarak egemen sistemler (kapitalist-sosyalist) üzerine geliştirdiği eleştirel görüşlerindeki isabetiyle haklı bir üne kavuştu.Eko-Spazm'da; yaşanan ve yaşanması olası ekonomik krizlerin, kapitalizmin alışageldiğimiz bunalımlarından çok farklı olduğu, temelde sistemin "yetmez"liğinden daha doğrudan bir ifadeyle "sonları" yaşıyor olmasından kaynaklandığı tezi öne sürülüyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ekonominin Çöküşü PDF 5.31 MB İndir
Ekonominin Çöküşü EPUB 5.94 MB İndir
Ekonominin Çöküşü MOBI 4.69 MB İndir
Ekonominin Çöküşü ODF 5.00 MB İndir
Ekonominin Çöküşü DJVU 6.25 MB İndir
Ekonominin Çöküşü RAR 4.06 MB İndir
Ekonominin Çöküşü ZIP 3.75 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


İlk başlarda biraz sıkıldım ve bir “ŞOK” değil diye düşündüm, çünkü sürekli istatistiksel verileri yazıp duruyormuş gibi gelmişti. Biraz ilerleyince kitap Almanya’nın 2. Dünya Savaşı sonrası nasıl bir buhran yaşadığından çeşitli enflasyon senaryolarına kadar zihin jimnastiği yaptıran bir hal aldı. Tekrar tekrar okuyarak ilerlediğim yerler oldu.


alvin toffler içi dolu tespitler yapıyor.. son zamanlarda artan futuristlerin söylemlerine bakılınca alvin toffler’in kitapları kesinlikle okunmalı


Yazıldığı tarih itibariyle eski ama hala faydalı, küçük ama hacimli bir kitap. Nihayetinde Alvin Toffler’ın türkçeye çevrilmiş olarak bulabileceğimiz 2-3 kitabından biri. Okunmalı!


Eski bir kitap .Sanırım 1980 li yıllarda yayınlanmış.soyyetler birliğininin dağılmadığı dönemlerden yazıyor çünkü.Ama kitabı çok beğendim ,ortaya attığı teoriler çok ilgi çekici.Ayrıca gerçekleşme olasığı da var olan teoriler.yazıldığı tarih eski ama içeriği bugün bile geçerli olan konularla pekiştirilmiş harika bir kitap.Kesinlikle tavsiye ederim.zaten kısa bir kitap olduğundan çabucak okuyabilirsiniz.


Yazar bu kitabında yine ancak hollywood macera filmlerinde olacak denli sürükleyici ve bir o kadar da gerçekçi “konular” la sarsıyor okuyucuyu.Sosyoloji konusunda uzman olmanın toplum hakkında mantıklı çıkarımlarda bulunabilmek için gerek şart olduğunu bilenler için kaçırılmaması gereken bir kitap.Yazıldığı dönem ve günümüz arasında geçen olaylar zinciriyle birlikte düşünüldüğünde hedefi onikiden vuran tahminler demek doğru olacaktır anlatınlar için…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*