Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Başucumda Müzik

Kategori: Edebiyat Yazar: Kürşat Başar Yayınevi: Türkiye Iş Bankası Kültür Yayınları

Başucumda Müzik

  • Yayın Tarihi: 22.10.2003
  • ISBN: 9789754584936
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 456
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 20 cm
Tanıtım Bülteni
"Eğer, hayatınızın herhangi bir an'ına gidip orada sonsuza dek kalacaksınız deseler yalnızca iki şeyden birini seçmek isterdim. Biri, o çocukluğun bahçesindeki ağacın dalına asılı salıncakta sallanırken... Öteki, bütün hayatım boyunca en çok sevdiğim adamla öpüştüğüm ilk gün... Herkes aşık olmanın ortak dilini bulup yazmaya çalışıyordu. Ama aslında bu kadar basitti işte: Birini öptüğünde salıncakta sallanır gibi hissediyorsan aşıksın." Başucumda Müzik, bizi "gerçekleşen bir rüya"ya götürüyor. 50'li ve 60'lı yılların karmaşasında unutulup gitmiş gizli bir aşk öyküsünü anlatıyor. Orada, sokaktan akordiyon sesinin geldiği bir bahar sabahında, unutulmaz cumartesilerde, unutulmuş şarkılarda eşsiz bir duyguyu, tutmak isterken avucumuzdan kayıp giden o rüyayı okuyacaksınız. Hem de çok tanıdık bir yakın tarihin çarpıcı gerçeğinin içinde...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Başucumda Müzik PDF 18.93 MB İndir
Başucumda Müzik EPUB 21.15 MB İndir
Başucumda Müzik MOBI 16.70 MB İndir
Başucumda Müzik ODF 17.81 MB İndir
Başucumda Müzik DJVU 22.27 MB İndir
Başucumda Müzik RAR 14.47 MB İndir
Başucumda Müzik ZIP 13.36 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Çok iyiydi diyemeyeceğim ama keyif veren bir kitap


SİYASETÇİLERDE İNSANMIŞ , YEMEK YER, UYUR AŞIK OLUR, KAVUŞAMAZ VE ACI ÇEKRMİŞHERGÜN TV DE İZLEDİĞİMİZ , AĞIZLARINDAN ÇIKAN HER LAFI TAKİP ETTİĞİMİZ BİR DURUŞU BİR SÖZÜ İLE ÜLKERİNDE OLAYLAR YARATAN SİYASETÇİLERİ BU KADAR YAKINDAN İZLERKEN BİR ÇOĞUMUZ ONLARIN DA İNSAN OLDUĞUNU UNUTUP İNSAN ÜSTÜ POTANSİYEL BEKLİYORUZ. OYSA AONLARDA İNSANMIŞ VE KÜRŞAT BAŞAR BAŞ UCUMDA MÜZÜİK İLE BUNU ÇOK GÜZEL ANLATIYOR. TEŞEKKÜRLER KÜRŞAT BAŞAR TARİHİN GİZLİ SAYFALARINDA GEZDİRDİNİZ BENİ .


Bence kitaplar çok yüksek beklentiyle okunmamalı. Çitayı yükselttiğimiz zaman, kitabınbize verdiği sırık bazen kısa kalabiliyor ve böylece başarısız bir atlayış yaparak, kitabın olumsuz yönlerinden dem vurarak beğenmediğimizi ifade ediyoruz. Çok aman aman bir kitap değil. Çok kötüde değil. Akıcı ve diri bir anlatımı var. Yeryer okuyucuyu heyecanlandırıyor. Başarılı bir kitap denilebilri. Olmasaydı 60. baskıyı geçmezdi sanırım.


Aşk aşktır işte:) Herkesin yaşadığı bildik, tanıdık bir konu…Önemli olan onun nasıl ifade edilip, nasıl anlatıldığıdır. Kürşat Başar’da iyi ifade etmiş bence…Aşkı bulmanın ve korumanın yolları adlı kitabından bazı esintiler, cümleler yok değil ama yinede çok başarılı…En beğendiğim kitaplar arasında…Şiddetle tavsiye ediyorum.


Beni ağlattınız Kürşat Başar.Ki ben, yarım kalmış sevdamın ardından ve başka aşkler için hiç ağlamadım.Ne duru, ne akıcı bir anlatım allahım.”Sonu böylede olsa, keşke bende yaşasaydım” dedirtiyor bu sevda masalı.Kaleminize,yüreğinize sağlık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*