Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Domuz

Kategori: Edebiyat Yazar: Refik Erduran Yayınevi: Remzi Kitabevi

Domuz

  • Yayın Tarihi: 05.11.2003
  • ISBN: 9789751409416
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 239
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Refik Erduran'ın ilk romanı Yağmur Duası dokuz günde 50 bin satışla rekor kırmıştı. İkinci romanı Er Oyunu ise birinci bölümü yayınlandıktan sonra 12 Eylül darbesi yüzünden yarım kaldı...Yazar, Domuz romanında, kulisini yakından tanıdığı medya dünyamızda yıldız sayılan bir aydının iç dünyasına cinsellik projektörüyle ışık tutarken temel bir soruya da yanıt arıyor: "İnsanoğlu hayvansallıktan tanrısallığa yükseliş serüveninin neresinde?"
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Domuz PDF 9.92 MB İndir
Domuz EPUB 11.09 MB İndir
Domuz MOBI 8.75 MB İndir
Domuz ODF 9.34 MB İndir
Domuz DJVU 11.67 MB İndir
Domuz RAR 7.59 MB İndir
Domuz ZIP 7.00 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


sansasyon yaratan bi kitap.ismini tvde duyup aldım.içeriği pek güzel değil aslında ama acaba kim merakıyla okunuyor.


Yazar, medya dosyasında yıldız sayılan bir köşe yazarı aydının, kendi değimiyle hayvani cinselliğini, hafif bir kadınla yaşaması, bu kadının tüm isteklerini cinsellikle ele geçirmesi anlatılmakta.. Çevresinde temiz ve düzgün bir aile babası görünürken, kadının peşinde bir kaç hafta yaşadıkları ve sonuçta hayatta sahip olduğu herşeyi işini, eşini, çocuklarını, evini, parasını tamamen kaybetmesi.. Özellikle belli bir yaştan sonra hayvani cinsellik daha bir ortaya çıkıyor. Sanırım ki çoğu erkek bu tür tecrübeleri yaşıyor. Hiç biriside önceki örneklere bakıp akıllanmıyor..!


Refik ERDURAN medyada tartışmalar yaratan bu kitabında medya dünyasına “içten” bir bakış açısı sergiliyor.Medya baronlarının özel yaşamlarını ve olaylara bakış açılarını roman kahramanının şahsında sorguluyor.Sıradan bir yazar için iyi sayılabilecek romanın örgüsü Refik ERDURAN gibi bir yazar için yeterli gözükmemektedir.Cinselliği hayvani bir güdü olarak ele alan yazarın cinselliği bu kadar abartması ve ön plana çıkarması gerekli miydi? Tartışılabilir.


en nefret ettiğim tarz kitaplar itiraflar ve özel hayatın dibine inilerek yazılmış türden kitaplardır çünkü şartlar ve konum gereği zamanında gizlenen şeylerin belli bir zaman aşımına uğradıktan sonra itiraf edilmesi.Mesela mit çalışanlarının görevden ayrıldıktan sonra yazdıkları itiraf kitapları,devlet erkanı yada bir dönem ülkede yıldızı parlamış kişilerin yanlarında görevli personelin o kişilerin cezayi yaptırımına maruz kalamayacak konuma düştükleri zaman kişilerin özelini açığa çıkartmaları.Bu çok bayağı bir davranış.Domuz da benzeri bir şey görüyorum kimse kimsenin yada kimselerin özel ve hatta mahrem hayatlarını bilmek istemiyor ve bunların da yazılması hiç hoş değil.Hele hele ince detaylara girilerek yazılmasına hiç anlam veremiyorum.Her kezin yaptığı bu dünyadan kendinle göç etmeli.Ben tavsiye etmiyorum.


Yazarın romandaki malzemenin gerçek olduğuna dair açıklamasından sonra kitabı daha bir merakla okudum.. Olayların gerçekliğe yakınlığı tartışılır yalnız eminim pek çok kişi kahramının yerinde ara sıra kendini görecek.. Okurken eğleneceksizniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*