Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bizden Geçen Sular

Kategori: Edebiyat Yazar: Seyhan Kurt Yayınevi: çizgi Kitabevi

Bizden Geçen Sular

  • Yayın Tarihi: 13.01.2004
  • ISBN: 9789758867011
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 72
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 12.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Kaç sütunu yıkıldı içinin içinin o geniş avulusundakapanan kapılar hangi sualin üstünü örttüyaşamak bu kadar çapraz ilerliyorkenDoğmuş Olmanın Sakıncası Üzerineyolcuyken anlaşılıryoldayken var edilen gerekçevelev ki gündoğumuyla uygarlaşsın eski metinlerçentiklerin gölgelediği ağaç masalardabize teğet geçen hayat bilgisiiltica ve metanetaşktaki mülkiyet kankardeşliğindeki ummankapıları ne yakınane uzağa açılan bir korunağa benzer
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bizden Geçen Sular PDF 2.99 MB İndir
Bizden Geçen Sular EPUB 3.34 MB İndir
Bizden Geçen Sular MOBI 2.64 MB İndir
Bizden Geçen Sular ODF 2.81 MB İndir
Bizden Geçen Sular DJVU 3.52 MB İndir
Bizden Geçen Sular RAR 2.29 MB İndir
Bizden Geçen Sular ZIP 2.11 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


son birkaç yıldır adını sıkça duymaya başladığımız genç şair Seyhan Kurt’un son eseri Bizden Geçen Sular,Modern Türk Şiiriyle ilgilenen insanlar için dikkate alınmaya değer bir eser. Olağanüstü imgelerle örülü. Tam bir protest tavır sergiliyor. Eserin baskı biçimi çok daha iyi olabilirdi.


sevgili seyhan’ın ocak 2004’te çıkan kitabı “bizden geçen sular”,olağanüstü imgelerle örülü.yeni kuşak şairler ara sında şiiri gelecekte anılacak ender şairlerden diyebilirim.bu herşeyden daha önemli bence.kitabın çok satması değil;kalıcı olabilmesi.bu arada, annesinin vefatından duyduğumuz derin üzüntüyü de ifade etmem gerekir. başınız sağolsun.Allah sabır versin.


son birkaç yıldır adını sıkça duymaya başladığımız genç şair Seyhan Kurt’un son eseri Bizden Geçen Sular,Modern Türk Şiiriyle ilgilenen insanlar için dikkate alınmaya değer bir eser.Dergilerde görünmek,işte bu anlamda çok önemli.Kurt’un şiirlerini eserlerinden ziyade dergilerden tanımaya başladım.Elbette sonra son üç kitabını okudum ve çok beğendim. Eserin baskı biçimi çok daha iyi olabilirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*