Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Hukuk ve Kadın

Kategori: Edebiyat Yazar: Wilkie Collins Yayınevi: Bilge Kültür Sanat

Hukuk ve Kadın

  • çevirmen: Utku İlban Coşkunoğlu
  • Yayın Tarihi: 16.01.2004
  • Orijinal Adi: The Law and The Lady
  • ISBN: 9789758509713
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 366
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21.5 cm
Tanıtım Bülteni
Miserrimus Dexter'in rolü neydi? Ne yapmak istiyordu? Eşinin hayatındaki sırların birer birer karşısına çıkması Valeria Woodville'in mutluluğnu gölgelerken merakını da kamçılamaktan geri kalmaz. Kocasının engellemesine karşı çıkarak dönemine göre olağan dşı bir hukuk savaşı başlatır. Araştırmaları uğruna sağa sola savrulurken dişiliğini de kullanmaktan çekinmez. Bundan biraz utanmakla birlikte inadı ve cesaretiyle, engelleri aşmaya çabalar. İyi ve kötü yönleriyle İngiliz yazının ilk kadın dedektifi olarak karşımıza çıkar.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Hukuk ve Kadın PDF 15.19 MB İndir
Hukuk ve Kadın EPUB 16.98 MB İndir
Hukuk ve Kadın MOBI 13.40 MB İndir
Hukuk ve Kadın ODF 14.30 MB İndir
Hukuk ve Kadın DJVU 17.87 MB İndir
Hukuk ve Kadın RAR 11.62 MB İndir
Hukuk ve Kadın ZIP 10.72 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Fevkalade merak-ı mucip olan bu romanın bu dünyada iken mutlaka okunması gerekenlerden olduğunu ve okunması gerektiğini ilan ediyorum. 30 un üzerinde romanı ve seyahat kitabı bulunan Wilkie Collins’in Türkçeye çevrilmiş sadece 3 romanının bulunması son derece üzüntü vericidir. 140-150 seneye yaklaşan bir zaman önce yazılmış bu güzel eserin kütüphanemde en güzide yere sahip olduğunu belirtmek isterim. Herkese tavsiye ediyorum.


İlk bakışta ilgimi çekmemişti. Ancak sayflar ilerledikçe bu kitabın bağımlısı oldum. Sürükleyici bir konu. Koşulsuz sevgi ve koşulsuz aşk. Ne olursa olsun bitmeyen sadakat. Gerçekten insan kendine bu durumu sorduğunda “ben olsam ne yapardım” dediğinde bazen bu kadar fedakar olamayabilir? Tavsiye ederim.


lise dönemimde babamın getirdiği bir koca koli içerisindeki kitaptan biriydi açtım ve okumaya başladım tahmin etmiyordum böyle çekecegini akıcı olduğunu ve tek kelimeyle süper .. insana ben olsam ne yapardım dedirtiyor


Evet, çoğu kadın evlendiği erkeğin, eski eşini öldürmekle yargılandığını duyduğunda, herhalde korkar ve anında eşinden uzaklaşmak ister. Ama kitaptaki kadın kahramanımız buna inanmayıp, gerçeği ortaya çıkarmak için; yaşadığı dönem ve toplum itibariyle az bulunacak bir cesaret sergiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*