Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Gıda Mikrobiyolojisi

Kategori: Bilim & Mühendislik Yazar: Klaus Pichhardt Yayınevi: Literatür - Ders Kitapları

Gıda Mikrobiyolojisi

  • çevirmen: Nural Karagözlü
  • Yayın Tarihi: 05.03.2004
  • ISBN: 9789750401909
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 358
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 16.5 x 23.5 cm
Tanıtım Bülteni
"Gıda Mikrobiyolojisi" kitabının 4. Baskısı yayınlanmaktadır. Bu durum gıda mikrobiyolojisi alanında önemli bir talebin varlığının ve kitabın geniş bir okuyucu kitlesinde iyi kabul gördüğünün bir göstergesidir. Başlangıçta "Pratik için temel esaslar" gibi bir kavramdan yola çıkarak bunun metin, resim ve şemalarla verilmesi olumlu karşılanmış ve kendini kabul ettirmiştir.Kitap 4. Basıma hazırlanırken; gözden geçirilmiş, yeniden yapılandırılmış ve Avrupa Birliği'nin 14 Haziran 1993 tarihli Gıda Hijyeni, özellikle GMP ve HACCP konularındaki direktifleri doğrultusunda gerekli ilaveler yapılmıştır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Gıda Mikrobiyolojisi PDF 14.86 MB İndir
Gıda Mikrobiyolojisi EPUB 16.61 MB İndir
Gıda Mikrobiyolojisi MOBI 13.11 MB İndir
Gıda Mikrobiyolojisi ODF 13.98 MB İndir
Gıda Mikrobiyolojisi DJVU 17.48 MB İndir
Gıda Mikrobiyolojisi RAR 11.36 MB İndir
Gıda Mikrobiyolojisi ZIP 10.49 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (0 Yorum)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*