Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Erkekler Neden Evlenir?

Kategori: Psikoloji Yazar: İlkim Öz Yayınevi: Alfa Yayınları

Erkekler Neden Evlenir?

  • Yayın Tarihi: 08.03.2004
  • ISBN: 9789752974678
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 181
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Bu kitapta, altı erkeğin terapi öyküsünü bulacaksınız. Kaygıları, takıntıları, sorgulamaları, neşeleri, hüzünleri, hayal kırıklıkları ve umutlarıyla yüreklerini bana ve size açan bu erkekler, aslında yaşamlarını paylaştılar. Hepsi evli olan bu erkeklerin terapilerine zaman zaman eşleri de katıldı. Yani kadınlar olmadan olmadı! Eşleri onları tanımlamaya çalıştı. Bu kitaptaki erkekler toplumun, kadınların ve cinsel kimliklerinin onlarda yarattığı yükü belki de pek çok erkek adına dile getirdiler. Ben onların sadece terapi öykülerini aktarıyorum, yorumu size kalmış. Bu kitabı alanların ve okuyanların çoğunun kadınlar olacağından eminim. Erkekler yine kendilerinden kaçacak ama inanın yanılmak istiyorum. - Ruhu annesinde kalan erkekler - Penis kompleksini yenemeyen gözü yaşlı adam - Kahreden şüphe: Kıskançlık - Evlilik yasal seks midir? - Tokattan dayağa, erkeklikten maçoluğa geçen koca - Aldatılan erkeğin umutsuzluğu
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Erkekler Neden Evlenir? PDF 7.51 MB İndir
Erkekler Neden Evlenir? EPUB 8.40 MB İndir
Erkekler Neden Evlenir? MOBI 6.63 MB İndir
Erkekler Neden Evlenir? ODF 7.07 MB İndir
Erkekler Neden Evlenir? DJVU 8.84 MB İndir
Erkekler Neden Evlenir? RAR 5.74 MB İndir
Erkekler Neden Evlenir? ZIP 5.30 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


SÜRÜKLEYİCİ VE ERKEKLERİN İÇ DÜNYASINA DALAN BİR SOLUKTA OKUYACAĞINIZ BİR ESER


Çok fazla tatmin edici bilimsel vurgulamalar olmasa da bundan daha fazla pratik yaşama dair paylaşımların bulunduğu, gerçek kişilerin terapi öykülerinden oluşan bir eser.Erkekler neden evlenir sorusuna verdiği cevap ise gerçekten çok hoştu.


Açıkçası, evliliğe bakışım değişti… Bilinçalıtmda yeralan nedenleri su üstüne çıkardım desem yeridir… Ayrıca kitaba konu olan deneyimleri paylaşan danışmanlara da teşekkürler….


Empati kurmak konusunda kadın erkek olsun sorunu olanlara… “Erkekler Neden Evlenir?” İlkim Öz, Alfa yayınları klinik psikolog tarafından yazılımş, izinleri alınarak yayımlanmış (tabi ki takma isimli erkekler hepsi de) 6 erkeğin terapilerini anlatıyor. Özellikle erkek arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum. Heey erkekler siz niye evlenirsiniz??? Bi tanıyın bakalım kendiniz di mi????Kitapta anlatılan 6 erkeğin terapileri. Okumakta fayda var. Şaka bi yana, kendini geliştirmek isteyenlere (kadın erkek) yol göstereceğine eminim.


Sayın İlkim Öz’ün kitabını okuduktan sonra takıntıların sadece kadınlara mahsus olmadığını anlamak çok hoşuma gitti. onların bize hep güçlü görünür imajı vermeleri sadece bir rolden ibaretmiş.Erkekler bu dünyaya bencillik adının uzun süre yaşatılması için gönderilmiş olmalılar.Sözüm bu tabuyu yıkmaya çalışanlara ,ya da yıkmak için uğraşan beylere değil. Aslında kadınlar farkındalar fakat zavallı bazılarımız kendilerini malaike sanarak erkeklerin her dediğini yaptıkları için onları şımartıyorlar ve bencillik girdabının kollarında mutlu mesut yaşatıyorlar. Sanırım bazı beylerin korkularını yenip bu kitabı okumaları biraz güç olacak ama deneyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*