Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Sabra ve Şatila Katliamları

Kategori: Tarih Yazar: Amnon Kapeliouk Yayınevi: Yalçın Yayınları

Sabra ve Şatila Katliamları

  • çevirmen: Cem Sofuoğlu
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 96
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Burada yayınlanan araştırma Sabra ve Şatila katliamlarının hemen ertesinde başlanan bir çalışmanın ürünüdür. Elinizdeki çalışma birçok asker ve sivil İsrailli, Filistinli, Lübnanlı ile yabancı gazetecinin görgü tanıklığına dayandırılmıştır. Araştırmamda uluslararası, Lübnan ve İsrail basınından, İsrail hükümeti tarafından kurulan soruşturma komisyonunda verilen ifadelerden, İsrail Parlamentosu (Knesset)nun tutanaklarından, Ortadoğu radyolarını dinleme servislerinden, uluslararası basın ajansalarının telgraf.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sabra ve Şatila Katliamları PDF 3.98 MB İndir
Sabra ve Şatila Katliamları EPUB 4.45 MB İndir
Sabra ve Şatila Katliamları MOBI 3.52 MB İndir
Sabra ve Şatila Katliamları ODF 3.75 MB İndir
Sabra ve Şatila Katliamları DJVU 4.69 MB İndir
Sabra ve Şatila Katliamları RAR 3.05 MB İndir
Sabra ve Şatila Katliamları ZIP 2.81 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Bir haftalık bir süreç içerisindeki Sabra ve Şatila katliamlarını konu alan kitap tam bir belge niteliğinde. Okurken tüyleri diken diken oluyor insanın ve tamamıyla gerçekleri yansıtması, kendine “insan” diyenlerin ne kadar vahşileşebileceğini gözler önüne seriyor. Ve bir kez daha İsrail denilen devletten nefret etmeniz için haklı bir gerekçe olarak duruyor aklınızın bir köşesinde. Tarihin utanç sayfalarından biri. Okuyun ve görün. Birkaç saatinizi alır belki sadece fakat bir ömür boyu silinmez izler bırakabilir…


Kitap insanlık tarihinde kirli bir sayfa olan sabra ve şatila katliamlarının nasıl başladığı,geliştiği ve sonuçlarını bütün çıplaklığıyla gözler önüne sermektedir.Kitapta anlatılanlar tamamen belgelere dayanmaktadır.


İnsanlığın yüz karası katliamlardan biri. Herhalde kitabın ebatların küçültmek için sıkışık olarak hazırlanmış olsa da, yavaş yavaş okunarak, katliamlar, boyutları ve yaşanan sahnelerden alıntılar, olayla dolaylı dolaysız ilgisi olan tarafların tavırları, adı geçen şahısların duygu ve düşünceleri çok güzel ifade edilmiş. Bu ve benzeri tüm eserlerle durum gözler önüne serilmesine rağmen, yapılan hiçbirşey yok. Olan katledilenlere olmuş. Alınacak dersler var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*