Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Vahşi Bir Kız Sevdim

Kategori: Edebiyat Yazar: Esat Mahmut Karakurt Yayınevi: Inkılap Kitabevi

Vahşi Bir Kız Sevdim

  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 48
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
İhtiyar Bulgarın dudaklarında vahşi hayvanların çıkardıkları seslere benkzeyen bir takım boğuk uluşamalar, hırıltılar duyuluyor: - Yüzbaşı, sana gelince, Bir an susuyor.- Sen hiç korkma, diyor, sana dokunmayacağız. Yalnız Bulgar intikamının, Bulgar hıncının ne demek olduğunu gösterecek, öğreteceğiz şimdi sana!... Sonra sevdiğin kadının kesilmiş kafası ile beraber, geldiğin gibi bu mağaradan çıkıp gideceksin!.. Kendi hayatın için hiç endişe etme!..
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Vahşi Bir Kız Sevdim PDF 1.99 MB İndir
Vahşi Bir Kız Sevdim EPUB 2.23 MB İndir
Vahşi Bir Kız Sevdim MOBI 1.76 MB İndir
Vahşi Bir Kız Sevdim ODF 1.88 MB İndir
Vahşi Bir Kız Sevdim DJVU 2.34 MB İndir
Vahşi Bir Kız Sevdim RAR 1.52 MB İndir
Vahşi Bir Kız Sevdim ZIP 1.41 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


kitabı cok guzel buldum cok kısa olmasına rahmen keske bıraz daha uzun olaydı ıste o zaman tam bı roman olurdu yazar olaylara bıraz daha yon verıp konuyu bıraz daga uzatsa dahada guzel olurdu yınede guzel surukleyıcı zaten elunıze alınca hemen bıtırmek ısteyeceksınz dedıgım gıbı raıraz daha uzun olabılırdı tavsıye aderım dısardan bı hıkaye kıtabı gıbı gorunebılır yınede ıyıydı


Olay, Abdülhamit’in saltanatı zamanında geçiyor..Adil adında bir Türk subayı İstanbul’dan Makedonya’ya memur olarak gönderilir..Burada bulgar çetesinin olaylarına karışır..Bir düyman bulgar çetesi elemanı olan bir kıza aşık olur..Kız da Adil bey’e aşıktır..Bir süre sonra birlikte olurlar vs.Bu bulgar kızının babası bir gün Adil’e pusu kurar ve Adil’in karşısında sevdiği kızı öldürür..Adil ise acıdan bayılır..Kızın babasının kızı öldürmesinin sebebi yapılacak olan baskınları Adil’e sızdırmasıdır..Kısa fakat çok acıklı bir aşk hikayesi..Tavsiyedir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*