Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bir Sevda Terapisi

Kategori: Psikoloji Yazar: Mehmet Emin Kazcı Yayınevi: Birey Yayınları

Bir Sevda Terapisi

  • Yayın Tarihi: 20.04.2004
  • ISBN: 9789758618835
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 120
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 12.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Birbirini gerçekten seven bir kadın ve bir adam...Yer yer birbirini tamamlayan yer yer de farklılaşan iki mizaçta bir derin sevda...Bir süre sonra, bir fani gibi onlar da, ilişkilerinde sorunlar yaşamaya başlarlar...Belki derinlikli belki derinliksiz sorunlardır bunlar ama sorundur sonuçta...Sert bir kavganın ardından ortak bir karar alırlar:En az otuzüç günü, birbirleriyle hiçbir şekilde görüşmeden geçireceklerdir.Bu sürenin ilk üç günü zihin toplamayla geçirildikten sonra, geriye kalan bir ayda, sadece yazışacaklardır birbirleriyle. Bir gün biri yazacaktır, bir gün öbürü.Telefonlaşmanın bile olmadığı, sadece satırlarda vücut bulacakları bir süredir bu.Sanki soyut iki varlıktırlar artık.Bir aylık yazışma devresinin sonunda -yine ortak bir kararlaya süreyi biraz daha uzatacak ya da tekrar bir araya geleceklerdir.Böylece kendilerini tamamen hasret, duygusallık ve romantizm dolu gerçeküstü bir dünyaya hapsederler...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bir Sevda Terapisi PDF 4.98 MB İndir
Bir Sevda Terapisi EPUB 5.57 MB İndir
Bir Sevda Terapisi MOBI 4.39 MB İndir
Bir Sevda Terapisi ODF 4.69 MB İndir
Bir Sevda Terapisi DJVU 5.86 MB İndir
Bir Sevda Terapisi RAR 3.81 MB İndir
Bir Sevda Terapisi ZIP 3.52 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


bence bu teknık tüm ilişkilerde kullanılabilir. çünkü verilen değerlerşin farkına varılması,,senin verdiğin değerlerin kendin başta olmak üzere karşısındakinin de farkında olması…zaman zaman bu tekniği ikili ilişkilerimizde kullanılabilir.


Duyguların bir kanıksanma çarkında ezilmesine isyan eden Sevdalıların,aralarına soktukları Ayrılık neticesinde biçimlenen Yersiz Umut,Sevdalarını,satırların vücut verdiği soyut varlıklara dönüştürür.Somutluklarında karşılıklı azalttıkları bu insani talebin yok saymakla yok olacağını düşünürken,düşüncelerindeki duygularla paralellik oluşturan Yokluk ve Hasretin açtığı gedik,Gerçek Dünya ile intibak sorunları yaşamalarına yol açar.”Yaşamın Gerçekleri” maskesi altına sığınarak meşru göstermeye çalıştıkları haller,direnç telkin eden özlemlerin mızrak olduğu Sevdaya perde o Zor Gün gelmeden önce sevdayı kuşatır! Sözlerin içeriği kendisinden önemli geldiğinde,Alev topu gibi yapışmış Tendeki Sevgili,Sevdaya mührünü vurmaya hazırdır! Gönüllerin belli bir kenara doğru hızla evrildiği sıralarda gerçeklerin ta kendisi olup çıkanlardan Kuvvet Devşirmek istiyorsanız,Kitaptaki ‘Ötekiler’i mutlaka kurcalamalısınız.


birbirini seven çiftin, ilişkilerinin yıprandığının farkında olmalarıyla başlayan yazılar dizisi. ilişkiyi hemen bitirmek kestirip atmak yerine kendilerince buldukları yöntem olarak bir süre ayrı yaşayıp birbirlerine yazdıkları samimi yazılar. birbirlerini tamamen kaybetmek yerine önce çaba sarfetmişler, yol aramış bulmuşlar. bence okunması gereken ve hayatta kaybettiklerimizi düşündükçe kendimize ne kadar yol açtığımızı ne kadar şans verdiğimizi hatırlatan bir kitap.


kitap bana çok keyif vermedi…sıkıcı buldum.


bence bu kitab tek taraflı değilde hem erkek hemde kadın okumalı.birbirinin kıymetini o zaman daha iyi anlarlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*