Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Hala Ciddiyim

Kategori: Eğlence-Mizah Yazar: Gülse Birsel Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Hala Ciddiyim

  • Yayın Tarihi: 25.05.2004
  • ISBN: 9789753315883
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 224
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Ne oldu?Aldınız birinci kitabı, pişman oldunuz mu? Eğlenmediniz mi? Benimle konuşurken gözümün içinde bakın!"Gayet Ciddiyim!" adlı birinci eserim yüzünden mutsuz olan var mı? Asla! Başta korsan yayıncılar olmak üzere, herkes çok memnun! E o zaman? Alın size ikincisi.Yok "İşi ticarete döktü" efendim, "Bir şey tutulunca cılkını çıkarıyorlar". "Ayıp, ayıp" falan, bu laflar bir gün yalan olacak. Geriye sadece güldüklerimiz kalacak. Bana inanın. Hala ciddiyim!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Hala Ciddiyim PDF 9.30 MB İndir
Hala Ciddiyim EPUB 10.39 MB İndir
Hala Ciddiyim MOBI 8.20 MB İndir
Hala Ciddiyim ODF 8.75 MB İndir
Hala Ciddiyim DJVU 10.94 MB İndir
Hala Ciddiyim RAR 7.11 MB İndir
Hala Ciddiyim ZIP 6.56 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


bu köşe yazılarını bir arada okumak , hele gülse birselin kıvrak zekasına hayran bir kişi olarak bu kitabı okumak beni mutlu etti. teşekkürler


okurken çok keyif aldığım bir kitap eğer mizah yönü ağırlıkta olan bir kitap arıyorsanız tavsiye edebilirim.içeriği sayesinde kelime dağarcığınızı bile genişletebiliyosunuz.


gayet ciddiyimden sonra neredeyse bir solukta okuduğum bir kitap oldu. Özellikle g.a.g. metinleri bir harika. şu sıkıntılı dünyada tatlı küçük tebessümler için tavsiye ediyorum.bence mutlaka okuyun.


çok basarılı bı yazar.


gülse birsel mükemmel bir karekter olduğu gibi süper oyuncu yeteneğine de sahip bir insan yaşantısında herhalde doğayı ve insanları edit edip incelemiş olsa gerek ki yazılarında ve eserlerinde genelllikle olması gereknler neden olmuyorda neden değişik duygular içerisinde insalık hareket ediyor ondan bu duyguları benimsemiş yazılarında hayatı bir garip dünya gibi eleştirmeye devam etmiş birincisinde hala ciddi ikincisinde de hala ciddi olduğunu belirtmiştir. gülse birsel mükemmel bir karekter mükemmel bir kişilik ona hayatında gülen yüzü hiç solmaması dilegiyle…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*