Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Fosiller

Kategori: Bilim & Mühendislik Yazar: Paul D. Taylor Yayınevi: Tübitak Yayınları

Fosiller

  • çevirmen: Ülkün Tansel
  • Yayın Tarihi: 01.01.2008
  • ISBN: 9789754033229
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 64
  • Cilt Tipi: Ciltli
  • Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
  • Boyut: 22 x 28.5 cm
Tanıtım Bülteni
Tübitak Poüler Bilim Kitaplığı tarafından yayımlanan Fosiller kitabı, fosil çeşitlerini, oluşumlarını gerçeği ile sahtesinin nasıl ayırt edilebileceğini ve bu konuda merak edilen daha birçok detayı, fotoğraflarda ve ayrıntılı açıklamalarla anlatıyor okuyucuya.Fosilleri yakından bilmek ve tanımak isteyenler için gerçek bir başvuru kitabı.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Fosiller PDF 2.66 MB İndir
Fosiller EPUB 2.97 MB İndir
Fosiller MOBI 2.34 MB İndir
Fosiller ODF 2.50 MB İndir
Fosiller DJVU 3.13 MB İndir
Fosiller RAR 2.03 MB İndir
Fosiller ZIP 1.88 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Tam istediğim gibi; önceki yorumlara katılmamak elde değil! İlginizi çeken konular var mı görmeniz açısından “İçindekiler”i yazıyorum:Fosiller-sahtesiyle gerçeğiKayaların oluşum süreciTaşa dönüşmekDeğişen dünyaPaleontolojinin başlangıcıHalk inanışında fosillerin yeriGeleceğin fosilleriŞaşırtan kalıntılarMercanlarDeniz dibinde yaşayanlarBiçim biçim kabuklarAkıllı yumuşakçalarZırhlı hayvanlarKollar ve dikenlerBalıklarBitkiler-Öncü bitkilerFosil yakıtlarSuyun dışında yaşamKaradaDeniz canavarlarıFosil devlerDinozorların bulunuşuKanatlı harikalarMemeli çeşitleriAyrı bir dünyaİnsan fosilleriCanlı fosillerFosil avcılığı…………………


Öncelikle görsel olarak doyacağınız ardından da verilen bilgilere yoğunlaştıkça bir seferde bitirmek isteyeceğiniz güzel bir çalışma.


Arkeolojik kazılarda elde edilen donelere ve özellikle de fosillere hevesli gençler için harika bir kaynak eser. Fosillerin oluşum evrelerini, elde ediliş yollarını ve bunları analiz etme metodlarını gençler için seviyeli bir dozda anlatan eğlenceli ve albenili bir kitap. TÜBİTAK güvencesi ile tereddütsüz alabilirsiniz.


Tübitak ve Tudem yayınları yaşlı, çocuk, genç her yaştan insanın vazgeçilmezi olacak kadar harika kitaplar, araştırmalar sunuyor insana


İlginizi çekiyor ise fosiller hakkında tam anlamıyla doyurucu bi kitap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*