Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Enfes Öyküler

Kategori: Edebiyat Yazar: Turgay Yalanız Yayınevi: Hayat Yayınları

Enfes Öyküler

  • Yayın Tarihi: 28.05.2004
  • ISBN: 9789756700877
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 180
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
"Gerçekten de doğru.Bu öyküleri okuduktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı.Çok düşündürücü ve çok kolay okunan bir eser." Mehmet Ali Birand - 32 Gün / CNN Türk"Bireylerin duygusal gelişiminde sevgi ve saygıyı ön planda tutan, son derece humanist bir yapıt...Manevi değerlerin neredeyse yok olma noktasına geldiği bir dünyada hoş anlatımıyla unuttuğumuz bazı duyguarı bize yeniden hatırlatıyor...Ben " Enfes Oyküler'I hem büyüklere hemde küçüklere öneriyorum." Jülide Aateş - TGRT Ana Haber"Enfes Öyküler kitabında her bir öyküyü okuduğumda kalbimin yerinden çıkacağını, öykülerin duygularımı ve gözyaşlarımı zorladığını hissettim.İsmini koyamadığım o çoşkulu duygularımı paylaşmak için, eşimi sık sık uykudan uyandırdım.Kitabı uzun süre çantamda taşıdım.Tekrar tekrar okudum..." Mediha Acar - Avukat
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Enfes Öyküler PDF 7.47 MB İndir
Enfes Öyküler EPUB 8.35 MB İndir
Enfes Öyküler MOBI 6.59 MB İndir
Enfes Öyküler ODF 7.03 MB İndir
Enfes Öyküler DJVU 8.79 MB İndir
Enfes Öyküler RAR 5.71 MB İndir
Enfes Öyküler ZIP 5.27 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


içindeki öyküler gerçekten çok enfes.hikayeler günlük hayattan izler taşıyor okumanızı tavsiye ederim


Gerçekten güzel hikayeler var içinde. Hatta okulda öğrencilerime de bazılarını okudum. Çok hoşlarına gitti. Okunmasını tavsiye ederim. Gerçekten okurken duygulanacaksınız.


Ben yazarı üniversite yıllarından tanıyorum. 19 myıs Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde YEDİVEREN adlı bir dergi çıkarırlardı. O zamanlarda yayıma başladı. eseri tavsiye üzerine aldım ve beğendim. gerçi bu ara piyasada pek çok başarı ve kişisel gelişim kitapları var. Bu da onlardan birisi. Ama okumaya değer.


Kitabın adı gibi gerçekten de ENFES ÖYKÜLER.Öyküler duyguların ve gözyaşlarının zorladığını,güzel anlatımıyla,kolay okunması,coşkulu duyguların da paylaşılmak istenmesi,sevgi ve saygıyı,insanları ve doğayı sevmeyi ön planda tutan,konuları da çok güzel işleyen ENFES bir kitap…


birçok konu hakkında çeşitli öyküler,kimisi ders verme amaçlı,kimisi düşündürücü,komik ve bilgilendirici olarak okuyucuya sunulmuş.Öykülerin kısa ve öz akıcı biçimde anlatılması kitabı sıkıcı olmaktan kurtarmış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*