Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kant Ve Felsefesi

Kategori: Felsefe-Düşünce Yazar: Mehmet Emin Erişirgil Yayınevi: Insan Yayınları

Kant Ve Felsefesi

  • ISBN: 9789755741659
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 388
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 14 x 21.5 cm
Tanıtım Bülteni
Türkiye'de Kant hakkında yazılmış ilk telif eser olan bu kitap Kant'ın hayatını düşüncesiyle bütünleştirerek okuyuculara aktarmayı hedef alan önemli bir eserdir. Kan'ın felsefesini eksiksiz görmeyi sağlayacak özel sorunlarla dalmamaya özen gösteren M.Emin Erişirgil Kantçı düşünce yapısının en önemli ve belirgin taraflarını göstermeye çalışmıştır. Kurcusu olduğu kritisizmin teşekkülüne kadar Kant'ın düşüncelerinin geçirmiş olduğu safhalar onu etkileyen fikir akımları, hayatı boyunca karşılaştığı güçlükler bir bütünlük içerisinde ele alınmıştır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kant Ve Felsefesi PDF 16.10 MB İndir
Kant Ve Felsefesi EPUB 18.00 MB İndir
Kant Ve Felsefesi MOBI 14.21 MB İndir
Kant Ve Felsefesi ODF 15.16 MB İndir
Kant Ve Felsefesi DJVU 18.95 MB İndir
Kant Ve Felsefesi RAR 12.31 MB İndir
Kant Ve Felsefesi ZIP 11.37 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Ben yazarın anlatım usulunü çok beğendim, Kantın felsefesini merak edenler için çok iyi bir seçim olur. Eğer anlatım böyle olursa felsefe daha çok ilgi çekecektir. Ayrıca Türkiye’de ilim sisteminin yerine oturması için Kant felsefesinin aydınım diyenler tarafından incelenmesi gerekir.Ülkemizde iman sahası ile bilim sahası şu an birbirine karışmış durumda. Ortalık toz duman bir halde, Bu iki sahanın sınırlarının tekrar belirlenmesi çok önemli. Bu yapılırsa kavram kargaşaları, laiklik tartışmaları rayına oturacaktır. Avrupa nın ilim sahasında hızla ilerleyebilmesi bana göre busayede olmuştur.Kitabı yayınlayan yayınevine teşekürler böyle kitapların daha fazla satıldığı günler görmelerini diliyorum fakat kitapta epeyce yazım yanlışı var. yeni baskıları yapılacaksa bunları gözden geçirmek lazım, çünkü felsefe konusunda terimlerin doğru anlaşılması çok önemli. Bazı yazım yanlışları acaba yeni bir terimle mi karşılaşıyorum diye tereddüte düşürüyor insanı.


kitap yanlış hatırlamıyorsam yazarın ifadesine göre kısmen 1929 ders notlarından oluşuyor. Yazar kantı oldukça geniş bir çerçevede işlemiş.Onu düşünce gelişimini de dikkate almış. Ancak düeltilmesi gereken dil yanlışları mevcut. Yine de kant’ın görüşlerini öğrenmek için değerli bir eser.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*