Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Aytaşı

Kategori: Edebiyat Yazar: Wilkie Collins Yayınevi: Bilge Kültür Sanat

Aytaşı

  • çevirmen: Utku İlban Coşkunoğlu
  • Yayın Tarihi: 15.06.2004
  • Orijinal Adi: The Moonstone)
  • ISBN: 9789756316047
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 458
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21.5 cm
Tanıtım Bülteni
Savaş ganimeti olarak İngiltere'ye getirilen paha biçilmez Hint elması 'Aytaşı', on sekizinci yaş gününde Rachel Verinder'e hediye edildiği gece ortadan kaybolur. Kuşkular kambur hizmetçi kızın, Rahcel'in kuzeni Franklin Blake'in, esrarengiz üç Hintli hokkabazın, hatta Rachel'in kendisinin üzerinde toplanmıştır.
Scotland Yard elemanı, soğukkanlı Çavuş Cuff çağrılır ve Robinson Crusoe okumaya meraklı, çok bilmiş kahya Betteredge'in yardımlarıyla kayıp elmasın sırrı aydınlanır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aytaşı PDF 19.01 MB İndir
Aytaşı EPUB 21.25 MB İndir
Aytaşı MOBI 16.77 MB İndir
Aytaşı ODF 17.89 MB İndir
Aytaşı DJVU 22.36 MB İndir
Aytaşı RAR 14.54 MB İndir
Aytaşı ZIP 13.42 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


collins’in beyazlı kadın kitabından sonra en dikkat çeken kitabı. collins’in kendine has tarzı burada da karşınıza çıkıyor. olayda yer alan karakterleri konuşturarak gizemi çözmeye çalışıyor. aytaşı’nda da aynı tarz var. üslup ve konu çok güzel. benim olumsuz gördüğüm tek tarafı, bazı yerlerde gereksiz uzun izahların olmasıydı. tabii çevirenin hakkını da vermek lazım. çok başarılı, çeviri olduğunu hissettirmiyor. uzun roman okumaktan sıkılmayanlara tavsiye edilir… (458 sayfa olduğuna bakmayın. karakterler küçük ve satır araları dar.)


Wilkie Collins takdire şayan bir yazar. “Ay Taşı” da mükemmel bir roman. Kaybolan elmasın peşine düşülerek kimin çaldığı meraklı bir anlatışla neticelendiriliyor. Olayların akışı karşısında insan kitabı elinden bırakamıyor. Tavsiye ederim.


Polisiye romanlarının ilklerinden ve en iyilerinden biri bence. Konunun anlatılış biçimi oldukça ilginç. Yazar yaşananları tek bir ağızdan anlatmak yerine romanda yer alan birçok karakterin ağzından anlatmış. Işlenen konunun şimdiki polisiye romanlarına taş çıkardığını düşünüyorum. Polisiye roman tarzı sevenlerin okuması gereken ilk kitaplardan.


okunması güzel,heyecan verici,sürükleyeci ve şaşırtıcı bir kitap…okunmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*