Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Dante Kulübü

Kategori: Edebiyat Yazar: Matthew Pearl Yayınevi: Ithaki Yayınları

Dante Kulübü

  • çevirmen: Dost Körpe
  • Yayın Tarihi: 21.06.2004
  • ISBN:
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 478
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Boston, 1865Dante'nin Cehennem'ini Amerika'ya tanıtmak için hazırlanan bir grup akademisyen... ve Cehennem'i yaşatmak için harekete geçen bir katil..."Dante Klubü'nü okumak tam bir zevk, döneme ait bilgiler mükemmel şekilde verilmiş, ve sadece duygulara dayanmadan etkileyici olmayı da başarıyor. Ben özellikle adım adım ilerleyerek gelişen yapısını çok beğendim. Bu kitabın tadını çıkarın!"- Peter Straub-Kara Ev'in yazarı (Stephen King'le birlikte)"Matthew Pearl edebiyatın yeni yıldızı olarak yükseliyor -çarpıcı, yaratıcı ve çok da yetenekli bir yazar. İnsanı bir anda içine çeken bir kurgu, klasik temalar, ve sağlam karakterler... daha başka ne istenebilir!"- Dan Brown-Da Vinci Şifresi'nin yazarı
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dante Kulübü PDF 19.84 MB İndir
Dante Kulübü EPUB 22.17 MB İndir
Dante Kulübü MOBI 17.50 MB İndir
Dante Kulübü ODF 18.67 MB İndir
Dante Kulübü DJVU 23.34 MB İndir
Dante Kulübü RAR 15.17 MB İndir
Dante Kulübü ZIP 14.00 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dante Kulübü PDF 19.84 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Gerilim, gizem, detaylar ve tarihi dokusu her seyiyle mukemmel bir kitap! Polisiye gerilim severleri cok memnun edecegini dusunuyorum.


“Yasal Uyarı :Canan TAN ve Tuna KİREMİTÇİ okurlarına ağır gelebilir.” Edebiyat ve gerilimin en iyi harmanlandığı romanlardan biri.


kitap zaman zaman sıkıcı olmakla birlikte her zaman aklınızda bir soru işareti bırakarak ilerliyor. her soru işaretini çözdüğünüzde bir yenisi ortaya çıkıyor. bu yönünde sürükleyici denilebilir


Çok akıcı bir kitap.Çoğu kitapta olduğu gibi ilk sayfalarında ne olup bittiği pek anlaşılmıyor ama sonrasında bir bakıyorsunuz ki kitabın son sayfasına gelmişsiniz.


Aslında gerilim hikayesi kitabı yerine tarih bilgisi kitabı olsaymış daha çok satarmış diyebilirm. Tanımlamalar, benzetimler güzel olmasına rağmen bunu heyecan uyandıran öğeler ile birleştirmede yazar zayıf kalmış. oflaya poflaya geçen 400 küsür sayfa, tek güzel yan Dante.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*