Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yüzbaşı Gibi

Kategori: Siyaset Yazar: (E) Albay Hüseyin Mümtaz Yayınevi: Toplumsal Dönüşüm Yayınları

Yüzbaşı Gibi

  • Yayın Tarihi: 07.09.2004
  • ISBN: 9789756448526
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 600
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
''Dünyada insanca yaşamak için bağımsızlık lazımdır. Bağıumsızlık sahibi olmak için, kuvvet sahibi olmak ve bunun için mevcudiyetini ispat etmek icap eder. Kuvvet ordudur. Ordu düşmanlarımızın birinci hedefidir. Kuvvetli olmayan, dolayısı ile mücadele edemeyen bir millet mahkum ve esir bir vaziyettedir. Böyle bir milletin bağımsızlığı gasp olunur.Milletimiz ordusundan yoksun bırakılması girişimi ile karşı karşıyadır. Orduyu imha etmek için mutlaka subayını mahvetmek, aşağılamak lazımdır. Kumandanlarımıza ve subaylarımıza tecavüze başladılar. Askerlik izzeti nefsini yok etmeye gayret ettiler.Millet bağımsızlığının korunmasını ordudan, ordunun ruhunu teşkil eden subaydan bekler. İşte subayların yüce olan vazifesi budur. Milletin bağımsızlığı ihlal edilirse, bunun vebali subaylara ait olacaktır.Subaylar, fedakarlar sınıflarının en önü nde bulunmak mecburiyetindedirler; çünkü düşmanlarımız herkesten önce onları öldürürler, onları aşağılar ve hor görürler.''Mustafa Kemal
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yüzbaşı Gibi PDF 24.90 MB İndir
Yüzbaşı Gibi EPUB 27.83 MB İndir
Yüzbaşı Gibi MOBI 21.97 MB İndir
Yüzbaşı Gibi ODF 23.44 MB İndir
Yüzbaşı Gibi DJVU 29.30 MB İndir
Yüzbaşı Gibi RAR 19.04 MB İndir
Yüzbaşı Gibi ZIP 17.58 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Yazar genel olarak doğruları yansıtmak istese de bazı konularda araştırma yapmadığı için fahiş hatalar yapmıştır. Özellikle Kosova olayı hakkında iftiraya varan değerlendirmelerde bulunmuştur. Bir yazarın araştırmacı olması gerektiği hususunda büyük bir zaafın varlığı dikkat çekiyor. Ayrıca kimsenin kimseyi aşağılama özgürlüğü de yoktur. Emekli albay olmak kimseye bu hakkı tanımaz.


Yazar, özel kuvvetlerin başına geçirilen çuvaldan (hatta üç çuval olarak ele alıyor)yola çıkarak Türk ordusunun halihaırdaki durumunu ve atatürk’ün subaylarının izlemesi gereken koordinatları işlemiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*