Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Corps

Kategori: Edebiyat Yazar: Metin Kaplan Yayınevi: Selis Kitaplar

Corps

  • Yayın Tarihi: 07.09.2004
  • ISBN:
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 442
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Birçok kimse Susurluk olayını yazdı, çizdi. Ancak hiçbiri objektif değildi; kimi alkış tutuyor kimi yuhalıyordu.Susurluk olayını anlatan ilk ve gerçek roman "Matruşka" ile büyük yankı uyandıran M. Metin Kaplan, "CORPS sarı-kırmızı-yeşil" ile yeniden gündeme geliyor.Susurluğun önemli aktörlerinin hepsinin hikayesi var bu romanda. Bu kahramanları yakından tanımak, gizli dünyalarını öğrenmek ve olayların perde arkasını görebilmek için CORPS'u okumak yeter.10 yıl 5 ay 22 gün hapis yatarak, 1980 öncesi ve sonrasını kıyısından köşesinden yaşayan M. Metin Kaplan, romandaki fırtınalı atmosferi özgün kurgusuyla yansıtıyor.CORPS'u okurken gözünüzden sis perdesi kalkacak, görünen olayların bir de görünmeyen karanlık boyutu olduğunu fark edeceksiniz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Corps PDF 18.34 MB İndir
Corps EPUB 20.50 MB İndir
Corps MOBI 16.19 MB İndir
Corps ODF 17.27 MB İndir
Corps DJVU 21.58 MB İndir
Corps RAR 14.03 MB İndir
Corps ZIP 12.95 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Mahmut Kamil Ağırman
Türkan Çimen
Talat Umut
Devlet herzaman mafyayla bir şekilde dirsek temasında bulunmuştur ve kirli işlerini mafyaya yaptırmıştır..
Kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum.


Türkiye gerçeklerini anlatan harika bir kitap


muhteşem bir kitap. bugüne kadar ezberletilenleri hallaç pamuğu gibi atan, gerçekleri gözlerimize saklanan yönleriyle açan, bir soolukta okunacak bir kitap. özellikle Türkiye’nin vitrininde olan kişilerin iç yüzünü görmek isteyenlere tavsiye ederim.


Bir dönemden bugüne Türkiye siyasetinden bahsediyor ve pkk nin kuruluşundan şimdiye dek geçirdiği evreleri de anlatıyor yazar.Susurluk veya o dönemdeki siyaseti merak ediyorsanız fena değil. Ben pek beğenmedim ama bazı konuları de aydınlatıyor.


Matruşka’nın yazarından yine aynı tarzda bir roman.Yazar bu kitabında Matruşka’daki kişilerin hayat hikayelerini ele almış,yani Susurlukta adı geçenler.Tabi Matruşka’da olduğu gibi bu kitabında da isimler üzerinde biraz değişiklik yapmış ama asıl isimleri çıkarmak pek de zor değil.Türkiye’nin karanlık bir döneminin romanı tabi bilgilerin doğruluğu tartışılabilir sonuçta kaynak vermiyor. Ama yazar pek de ıskalamamış olsa gerek…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*