Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Merlyn: Kral Arthur’un Büyücüsü’nün Gizli 21 Dersi

Kategori: Diğer Yazar: Douglas Monroe Yayınevi: New Age Yayınları

Merlyn: Kral Arthur’un Büyücüsü’nün Gizli 21 Dersi

  • Yayın Tarihi: 13.10.2004
  • ISBN: 9789758312252
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 618
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
DOUGLAS MONREO tarafından kaleme alınan bu kitap, Druidler’in Gizli Sırlarını içeren ve daha önce hiç yayınlanmamış olan gizli metinlerden yararlanılarak hazırlanmıştır. Bu metinler ilk kez PHERYLLT KİTABI isimiyle 16.Yüzyıl’da bir araya getirilmiştir. Otantik Druid Gelenekleri’nin Gizli Sırlarını içeren bu kitapta, tarihin geçmiş dönümlerine geri dönecek ve farklı bir dünyanın içinde, sürükleyici gizemli bir yolculuk yapacaksınız. Bu yolculuğunuz sırasında Kral Arthur’un Merlyn tarafından inisiye edilişine şahit olacaksınız. Aynı zamanda Druid Büyüsel Ritüellerini ve bu ritüellerde uygulanan pratik teknikleri izleyeceksiniz. Druid Öğretisi’nin temelleri Atlantisliler’e dayanmaktadır. İşte bu nedenle, kitapta işlenen konular aynı zamanda Atlantis’in kaybolan bilgilerine de ışık tutmaktadır.Dünya üzerindeki büyüsel uygulamalar ve Gizli Dinler’le ilgili araştırmalarıyla tanına DOUGLAS MONROE, kendisinin de bir parçası olduğu Druid Geleneği’ne ait gizli kalmış sırları ortaya çıkartabilmek için yaptığı araştırmalar sırasında eline geçen gizli metinler sayesinde, Kral Arthur Efsanesi ve Druid Rahipleri’nin önde gelen isimlerinden biri olan Merlyn hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşabilmiştir.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Merlyn: Kral Arthur’un Büyücüsü’nün Gizli 21 Dersi Satın Al
Kitapyurdu Merlyn: Kral Arthur’un Büyücüsü’nün Gizli 21 Dersi Satın Al
D&R Merlyn: Kral Arthur’un Büyücüsü’nün Gizli 21 Dersi Satın Al
Idefix Merlyn: Kral Arthur’un Büyücüsü’nün Gizli 21 Dersi Satın Al
BKM Kitap Merlyn: Kral Arthur’un Büyücüsü’nün Gizli 21 Dersi Satın Al
Hepsiburada Merlyn: Kral Arthur’un Büyücüsü’nün Gizli 21 Dersi Satın Al
Nadir Kitap Merlyn: Kral Arthur’un Büyücüsü’nün Gizli 21 Dersi Satın Al
N11 Merlyn: Kral Arthur’un Büyücüsü’nün Gizli 21 Dersi Satın Al
Amazon Türkiye Merlyn: Kral Arthur’un Büyücüsü’nün Gizli 21 Dersi Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Merlyn: Kral Arthur’un Büyücüsü’nün Gizli 21 Dersi PDF 25.65 MB İndir
Merlyn: Kral Arthur’un Büyücüsü’nün Gizli 21 Dersi EPUB 28.67 MB İndir
Merlyn: Kral Arthur’un Büyücüsü’nün Gizli 21 Dersi MOBI 22.63 MB İndir
Merlyn: Kral Arthur’un Büyücüsü’nün Gizli 21 Dersi ODF 24.14 MB İndir
Merlyn: Kral Arthur’un Büyücüsü’nün Gizli 21 Dersi DJVU 30.18 MB İndir
Merlyn: Kral Arthur’un Büyücüsü’nün Gizli 21 Dersi RAR 19.61 MB İndir
Merlyn: Kral Arthur’un Büyücüsü’nün Gizli 21 Dersi ZIP 18.11 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Merlyn: Kral Arthur’un Büyücüsü’nün Gizli 21 Dersi PDF 25.65 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bence bu tür kitaplar daha fazla Türkçe’ye çevrilmeli ve bu kitabı Türkçe’ye çevirmeye karar verenlere de teşekkür ederim. Şahsen kitaptan memnun kaldım. Kitap 21 bölümden oluşuyor. Her bölümde ilk olarak yazar kendi kurgusuna göre Arthur ve Merlin’in hikayesini anlatıyor ve her bölümün sonunda Druid kültürü, pagan bilgeliği ile ilgili bilgi veriyor. Kitap sayesinde bu kültüre ve bilgeliklerine dair bir çok şey öğrenirken yazar kitapta özellikle çok derine inmediğini belirtiyor. Neden olarak da bir Druid olmanın o çağlarda yıllarca eğitim ve sabır gerektiren bir durum olduğunu ve tüm bu bilgileri o bilgileri hak etmeyen insanlara bir kitapta sunmanın yanlış olduğunu söylüyor. Kısaca bu kitap bir yol gösterici ve bence güzel bir kaynak.


Bu kitabın adı çok esrarengiz geldi bana ve almaya karar verdim. Kitapyurdu’nu tanıyıncaya kadar yabancı kitaplara pek ilgi duymuyordum; temin kolaylığı ve fiyatlarının uygun olması da cezbediyor insanı.


Kıtap ılgınc detaylarla dolu,her turlu gunun detaylarının ve neyın neden yapıldıgının acıklanması ıle cok keyıf almama sebeb olmusken,dogayla içsellıgınızı nasıl yakalayabılırsınız gorme sansınıda verıyor.Kral Arthur un içsellıgı ve yetişmesının anlatılması gıbı gozuksede sızın bırebır kendınızle ılgılı bulacagınız cok sey olacak.Ben cok begendım ve keyıf aldım.Bilgilenme ıse yuzde yuz.


Kitap, gercekten ayrintili sekilde Merlyn ve Kral Arthur uzerinde anlatima sahip. Ayrica efsane icersinde de neyin neden yapildigi gibi bilgilere de gayet iyi sekilde yer verilmis. Ayrica kitap icerisinde de bazi buyu sanatlari hakkinda bilgi verirken ayni esna da bu sanatlarin nasil yapilacagini da anlatmakta. Gayet zevk alarak okudugum kitaplardan birisi..


Kral Arthur ve Merlin’e olan özel ilgim nedeniyle aldığım bir kitap. Beklentilerime cevap vermediğini söyleyebilirim. Satır aralarında öğrendiklerim de oldu ama tabi ki yetersiz. Arthur’un inisiyasyonuyla birlikte Druid büyülerinin öğretildiği, tekniklerinin verildiği bir kitap. Druid büyülerine ilgi duyuyorsanız seveceksiniz ama benim gibi Arthur ve Arthur çağının tarihine ilgi duyuyorsanız size pek bişey kazandırmayacağını düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*