Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bebek Jimnastiği

Kategori: Eğitim Yazar: Barbara Zukunft Huber Yayınevi: Optimist Yayınları

Bebek Jimnastiği

  • çevirmen: Çağdaş Özkan
  • Yayın Tarihi: 18.10.2004
  • ISBN: 9789756225004
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 158
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 15 x 22.5 cm
Tanıtım Bülteni
Çocuklarının fiziksel gelişimini koruma altına almak ve ilerletmek isteyenebeveynlerin başvuru kaynağıBebeğinin sağlıklı, güçlü ve hareketli olmasını hangi anne baba istemez ki? Artık Bebek Jimnastiği’ndeki egzersizlerle, bebeğinizin kaslarını güçlendirerek doğal hareketliliğini artırabilirsiniz. Egzersizleri uygularken hem siz hem de bebeğiniz çok eğleneceksiniz!Bebeğinizin hareket sistemi normal mi? Onu hangi pozisyonda taşımalı, hangi pozisyonda yatırmalısınız? Oturtmaya kaç aylıkken başlamalısınız? Bebek araç gereçlerini nasıl kullanmalısınız? Bebek Jimnastiği size, çocuğunuzun doğru kemik ve kas gelişimi için bilmeniz gerekenleri sunuyor.Bu kitaptan öğrendiklerinizle, bebeğinizin bedensel gelişiminin yanında zihinsel gelişiminin de hız kazandığını göreceksiniz. Çocuğunuz artık daha sağlıklı ve daha zinde olacak.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bebek Jimnastiği PDF 6.56 MB İndir
Bebek Jimnastiği EPUB 7.33 MB İndir
Bebek Jimnastiği MOBI 5.79 MB İndir
Bebek Jimnastiği ODF 6.17 MB İndir
Bebek Jimnastiği DJVU 7.71 MB İndir
Bebek Jimnastiği RAR 5.01 MB İndir
Bebek Jimnastiği ZIP 4.63 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


dışardan şu bu hareketleri yap diyenlere güvenmeyenler ay ay bebeğe yapılabilecek jimnastik hareketlerini uzman birisinin kaleme alınmasıyla annelerin içini rahatlattığına inandığım başucu kitabı.


gerçektende çok başarılı bir kitap ama 6 aydan sonra hareketleri yaptırmakta zorlanıyorsunuz.yinede güzel


bebeklerin ilk altı ayı için oldukça faydalı bir kitap ama daha sonraki aylarda hareket kabiliyetleri arttığı için egzersizleri pek fazla uygulayamıyorsunuz.o yüzden alacaksanız daha erken aylarda alın


kitabın adı bebek jimnastiği ama sadece bebeğinize yaptırabileceğiniz faydalı hareketleri göstermiyor, puset, hoppala, yürüteç gibi bebeklerimize kullandığımız ve faydalı olduğunu sandığımız bazı araçları da duruş bozuklukları, ve diğer tehlikeleri açısından ayrıntılı şekilde anlatıyor. bu bilgileri okuyunca “aa neden hoppala almıyorsun, çok rahat edersin. ben bütün çocuklarımı onda büyüttüm.” gibi cümleler karşısında “acaba?”lar ile boğuşmuyorsunuz. bebeklerin yatarken, otururken, emeklerken çalışan kas guruplarını vb anlatıyor böylece onun nasıl daha rahat edeceğini kestirebiliyorsunuz. ben çok istifade ettim. doğru bildiğimiz bir çok yanlışı öğrendim. kesinlikle tavsiye ederim.


kesinlikle her annenin okuması gereken bir kitap.bebeğinizin gelişimini destekleyici içeriği ve resimli anlatımı gerçekten çok hoş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*