Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Aydın Rantı

Kategori: Siyaset Yazar: Hasan Yalçın Yayınevi: Kaynak Yayınları

Aydın Rantı

  • Yayın Tarihi: 20.10.2004
  • ISBN: 9789753434027
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 168
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Elinizdeki bu kitap, bir bakıma Hasan Yalçın'ın aydın teorisini içerir. "Aydın rantı", Hasan Yalçın'ın bulduğu bir kavramdır. Aydın ve rant kelimelerinin yan yana gelmesi, meselenin özünü ortaya koyar. Aydının kendisi, tarihsel olarak rant kavramıyla birlikte ortaya çıkmıştır. İşte Hasan Yalçın, dünyaya birlikte gelen rant ve aydını, binlerce yıl sonra yakalamış ve yan yana getirmiştir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aydın Rantı PDF 6.97 MB İndir
Aydın Rantı EPUB 7.79 MB İndir
Aydın Rantı MOBI 6.15 MB İndir
Aydın Rantı ODF 6.56 MB İndir
Aydın Rantı DJVU 8.20 MB İndir
Aydın Rantı RAR 5.33 MB İndir
Aydın Rantı ZIP 4.92 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


BU ESER RAHMETLİ HASAN YALÇIN’IN, RÜZGAR GÜLÜ MİSALİ, KUVVETLİ RÜZGARIN ESTİĞİ YÖNE DÖNEN, HALKTAN UZAK MENFAAT VE MEVKİ PEŞİNDE KOŞAN YAZAR, GAZETECİ. BİLİM ADAMI, POLİTİKACILARI MERCEK ALTINA ALDIĞI ÇOĞUNLUĞUNU 90’LI YILLARDA KALEME ALMIŞ OLDUĞU YAZILARINDAN OLUŞAN BİR KİTAP. O DÖNEMDEN BU DÖNEME GÖRÜNEN O Kİ, PEK BİRŞEY DEĞİŞMEMİŞ. HATTA SAYIN YALÇIN’ IN DA İŞARET ETTİĞİ BAĞZI İSİMLERLE BİRLİKTE DAHA BİR ÇOĞU HALA YAZILI VE GÖRSEL BASINDA BOY GÖSTERMEKTE, KENDİLERİNE YER BULMA HALKI KUVVETLİ ESEN RÜZGARIN GİRDABINA ÇEKMEYE ÇALIŞMAKTADIRLAR. KORKARIM Kİ BİR ON YIL SONRA DA DURUM DEĞİŞMEYECEK. UMARIM ON YIL SONRA YİNE DÜŞÜNCELERE SAHİP OLMAM.


Evet rahmetli Yalçın, makale başı yutdışından 80 bin euro alan sözde aydınlardan, iktidara göre saf değiştiren yazarlardan, bilim adamlarından bahsetmekte, okudukça sizde göreceksiniz ki bu aydınlar öyle gazetelerde bir köşe kapmaya çalışan yazarlar değil, düşünceleri ile topluma yön veren yazarlar maalesef

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*