Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ne Şeriat, Ne Demokrasi

Kategori: Siyaset Yazar: Ruşen Çakır Yayınevi: Metis Yayınları

Ne Şeriat, Ne Demokrasi

  • ISBN: 9789753420464
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 256
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Yirmibeş yılı aşkın bir geleneğe sahip olan Refah Partisi hakkında çok şey duyuyor, az şey biliyoruz. Ayet ve Slogan adlı kitabıyla Türkiye'deki İslami Oluşumlar hakkında her kesimden okuru bir bilgilenme, tanıma ve anlama çabasına davet eden Ruşen Çakır, bu kez tüm yönleriyle Refah Partisi'ni inceliyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ne Şeriat, Ne Demokrasi PDF 10.63 MB İndir
Ne Şeriat, Ne Demokrasi EPUB 11.88 MB İndir
Ne Şeriat, Ne Demokrasi MOBI 9.38 MB İndir
Ne Şeriat, Ne Demokrasi ODF 10.00 MB İndir
Ne Şeriat, Ne Demokrasi DJVU 12.50 MB İndir
Ne Şeriat, Ne Demokrasi RAR 8.13 MB İndir
Ne Şeriat, Ne Demokrasi ZIP 7.50 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


refah partisinin nasıl geliştiğini geldiğini gösteren kitap. yazar kitap boyunca tarafsızlığını koruyabilmiş. bu, kitabın en önemli artısı. akp’nin temelini öğrenmek isteyenlere öneriyorum.


Bu kitapta Türk siyasi hayatında önemli bir yere sahip olan Necmettin Erbakan ın kurmuş olduğu partilerden biri olan Refah Partisini bulacaksınız. Ruşen Çakır araştırmacı kimliğini kullanarak bizlere belge niteliğinde bir eser meydana getirmiş.Bu kitabı herkese tavsiye ederim.


Türk siyasi hayatında farklılıkları ile ve değişmin rüzgarlarında katkıları ile fikirlerini paylaşanların da paylaşmayanların da olması çok doğal olmasına rağmen yerini alan bir parti ve bu partinin ideolojik taraftarları…Türkiye de konuşulmayan pek çok öge onların sayesinde konuşuldu duyulmadıklar duyuldu ve yeni bir akım yeni bir görüş olarak arenada yerini aldı. Aslında ezelden beri var olanın yasal olarak arenaya ilk çıkışı idi ve herkes onlarla yaşamayı öğrendi onları öcü gibi görmeden ama yine de tanıyamadan.Tanımadıkları bir grup parti ve sevenleri tanınmadan sevilen bireyleştirilen bir yol ama hala tanınmadıkları da bir gerçek ve bu kitap onları tanımak için bir şifre.giriş şifresi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*