Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Eroin Güncesi

Kategori: Edebiyat Yazar: Kanat Güner Yayınevi: Stüdyo Imge/era

Eroin Güncesi

  • Yayın Tarihi: 24.08.2001
  • ISBN: 9789757882633
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 144
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
"...O bir pil gibi diyordum, pilim boşaltılınca her şey, özellikle insana özgü dürtülerim, sağlığım bozuluyor pili bırakınca normal insana benziyorum. İstediğim, tozpembe bir dünya değil; sizin algıladığınız dünyayı algılayabilmek, diyordum."İlk kez yayınlandığında; "Bir alt kültür yazını olarak bizdeki ilk örnek." iddiasıyla sunulmuştu okurlara. Aradan geçen zaman bu kitabın iddiasını doğruladı. Hayatı yaşayarak yazan; 1970 yılı doğumlu Kanat Güner, kısa yaşamına sığdırdığı bir çok şeyin yanında "Eroin Güncesi" adlı kitabı da sığdırarak tribünlere kendi dramını oynadı. Anadolu'nun saf değerleriyle yetişip kurtlar sofrasının ortasına savrulan ve bu sofrada kendi kişisel saflığında ötürü değerleri uğruna mücadele etmekten vazgeçmeyen Kanat, bunun bedelini de hayatıyla ödedi: Tıpkı yitik '80 kuşağının bir çok bireyi gibi. İçine itildikleri değer kavramlarının aslında bireyin silikleştiği, çarkların bir parçası olmaya zorlandığı ve adına Üniversite denen kurumların birinden; Tıp Fakültesi 4. sınıftan ayrılmak zorunda kalan Kanat Güner, gördüğü eğitimin en çok işlenen; yani insan hayatının biyolojik şeyi; H(eyç)'i seçerek oynadı kendi dramını...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Eroin Güncesi PDF 5.98 MB İndir
Eroin Güncesi EPUB 6.68 MB İndir
Eroin Güncesi MOBI 5.27 MB İndir
Eroin Güncesi ODF 5.63 MB İndir
Eroin Güncesi DJVU 7.03 MB İndir
Eroin Güncesi RAR 4.57 MB İndir
Eroin Güncesi ZIP 4.22 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kanat Güner’in kendi hayatını anlattığı ve ölümle son bulan eroin yolculuğunu en ince ayrıntısını anlatıyor.İnsanın ta başından evdeki sorumsuzluk ve insanların çocuklarını başıboş bırakmaları sonucunda kendini boşvermişliğe adamak ve hayallarinin bittiği an eroin belası.Bu kötü dönemde ibret alınabilecek nitelikte bir eser.Mutlaka okumanızı tavsiye ederim.Allah kimseyi özellikler çocuklarımızı bu duruma düşümesin.


Kanat Güner´in kitabini herkese öneriyorum! Icinde tahmin ettiginizin cok daha ötesinde seyler bulacak, belki de hic kafa yormadiginiz kisi ve gruplar hakkindaki önyargilarinizi yok edeceksiniz. Bu basit bir eroinman hikayesi degil,dikkatli okur sosyolojik, tarihisel, kültürel ve kisisel gercekler cikaracaktir.


Bugüne kadar hep eleştirdik onları, hep ayıpladık hor gördük; daha da iğrençi küçümsedik ve aşağıladık. bir atasözü vardır öz ağlamayınca göz ağlamaz diye. başımıza gelmediği ve yakın çevremizde belki de hiç görmediğimiz için anlamadığımız, anlayamadığımız ve belki de anlamak istemediğimiz bir olgu bağımlılık. Rahmetli Kanat onlardan bir çığlık. anlaşılmak ve başı dertte olmayanlar için bir uyarı mesajı aslında yaşadıkları. Uyuşturucunun ne olduğunu bütün bilimsel tıbbi kitaplardan daha anlaşılır, sosyal bir boyutta anlatarak onların dünyasından olmayanlara bir mesaj. mutlaka okunmalı ve bu sosyal yaraya objektif bakılmalı. Kanat, keşke yaşasaydın da okuma tutkunlarını o samimi imzandan mahrum bırakmasaydın…


hatıra kokulu o sahaflar da kitabını bulmak dileğiyle. buralardan selam olsun sana KANAT…


Oyle etkileyici bir kitap ki… Sevgili kanat hem cok zeki hem de her seyin farkinda olan bir insan oldugundan belki de basaramamis. Sevgisizlik onu bu noktalara getirmis. Keske sevgili Kanat Guner bu illetten kurtulabilseydi de bu kitap yazilmasaydi. Ama hem doneme isik tutmasi acisindan hem de ailelerin ve sosyolaglarin faydalanmasi acisindan nadide bir eser. Artik baskisinin olmamasi da ayrica uzucu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*