Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İçsel Koçluk

Kategori: Diğer Yazar: Ian McDermott Yayınevi: Kariyer Yayıncılık

İçsel Koçluk

  • çevirmen: Halil Tunalı
  • Yayın Tarihi: 24.01.2005
  • ISBN: 9789758515691
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 224
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Bu ilham verici ve aynı zamanda pratik kitapta, NLP' nin öncü yazarlarından ve koçlarından ikisi, hem kendi içinize doğru yapacağınız bir incelemede hem de hayatınızın biricik ve eşsiz araştırmasını keşfedebileceğiniz yolda size rehberlik yapacaklar. Onların özel olarak tasarladıkları içsel koçluk tekniklerini kullanarak şu alanlarda nasıl başarılı olacağınızı öğreneceksiniz:* Kendinizle nasıl daha uyumlu olacağınızı* İçinize doğan duygulara, sezgilere ve derinlerinizde saklı olan güce nasıl erişebileceğinizi ve onlara nasıl güvenebileceğinizi* Hayatta gerçekten istediğiniz şeyi nasıl bulacağınızı ve onu gerçekleştirmek için sizde var olan kaynakların zenginliğinden nasıl yararlanacağınızı* Nasıl daha yaratıcı, kendinden daha emin ve daha doğal olabileceğiniziKendinizi daha iyi tanımanın ve kendinize daha çok güvenmenin anahtarı, içsel koçlukta sağlayacağınız becerinin daha güçlü olmasıdır. Bun
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İçsel Koçluk PDF 9.30 MB İndir
İçsel Koçluk EPUB 10.39 MB İndir
İçsel Koçluk MOBI 8.20 MB İndir
İçsel Koçluk ODF 8.75 MB İndir
İçsel Koçluk DJVU 10.94 MB İndir
İçsel Koçluk RAR 7.11 MB İndir
İçsel Koçluk ZIP 6.56 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Bu kitabı okurken içimden, “Bu kitabı yazan bir deha olmalı” diye sıkça geçirdim. Evet bir sihirli değnek değil ama özümseyerek okunduktan sonra herkesin hayatına bir noktada dokunacağına inanıyorum. Sizin için sıkışıp kaldığınız duvarları kazmasını bekleyecekseniz hiç bulaşmayın, ama size nereyi kazmanız gerektiğini gösterecektir ki bunu başarıyor olması ziyadesiyle tatmin edicidir. Tekrar okuyacağım ve belki sonra bir kez daha… Farkındalık yarattığı aşikar.


tanıtım metnine bakılarak büyük beklentiler içerisinde aldığım ancak insanların günlük yaşamda karşılaşacakları sorunlarla ve çıkmazlarla başetme yollarının olmadığı ve konular üzerinden yüzeysel olarak geçildiği, yazarların sürekli kendi anılarını anlattığı yetersiz bir kitap.


İçindekileri çözebilenler için gerçek bir hazine

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*