Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Cinlerle Yolculuk

Kategori: Edebiyat Yazar: Jamal Mahjoub Yayınevi: Meridyen

Cinlerle Yolculuk

  • çevirmen: Roza Hakmen
  • Yayın Tarihi: 11.02.2005
  • ISBN: 9789750809088
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 362
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Yasin, yedi yaşındaki oğlu Leo ile birlikte Avrupa yollarında. Nereye gittiklerini bilmiyor. Bildikleri çok az: 37 yaşında, karısı ondan boşanmak üzere, ve bu yolculuk oğluna kim olduğunu ve nerden geldiğini açıklamak için son şansı. Yasin, Sudan'da (yazarı Jamal Mahjoub gibi) Arap baba ve İngiliz anneden doğmuş: iki pasaportu var ama bir ulusal kimliği yok. İngiliz karısıyla tanıştığında, aşkın sınırları aşabileceğini sanmış. Oysa şimdi, insanın nereye giderse gitsin, nereye hicret ederse etsin, geçmişinin cinlerini de yanında taşıdığını anlıyor.Danimarka'da başlayıp Avrupa tarihinin izinde Almanya üzerinden Paris'e, oradan İspanya'ya uzanan bu yolculukta, Yasin bir yandan geçmişiyle hesaplaşırken, bir yandan da oğlunun yaşayacağı, dillerin, tarihlerin, kültürlerin birbirine karıştığı yeni dünyayla tanışır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Cinlerle Yolculuk PDF 15.02 MB İndir
Cinlerle Yolculuk EPUB 16.79 MB İndir
Cinlerle Yolculuk MOBI 13.26 MB İndir
Cinlerle Yolculuk ODF 14.14 MB İndir
Cinlerle Yolculuk DJVU 17.68 MB İndir
Cinlerle Yolculuk RAR 11.49 MB İndir
Cinlerle Yolculuk ZIP 10.61 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Cinlerle Yolculuk PDF 15.02 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Bahusus romanlar, yazarların kendilerine ait düşünceleri belirli bir kurgu ile, bir takım karakterlere giydirilerek okuyucuya sunulur ve anlatılmak istenir…Bu eserde yazar bunu, bana göre fazla yapmış ve ne yazık ki, maya tutmamış…Yazar karşıma geçmişte, böyle, anlatıyor, anlatıyor, anlatıyor gibi geldi bana…Ben de tamam sus demek için kapattım kitabı ve kafamı dinledim.Tavsiye etmiyorum…Selamlar


Kültür çatışmasının çok iyi yansıtıldığı bir kitap. Kimlik karmaşası içindeki Yasin, geçmişinden kaçmak isterken bir anda geçmişine daha da bağlandığını görüyor. Ve anlıyor ki geçmişimizin “cinleri” biz nereye gidersek gidelim, bizimle birlikte gelecekler. Yasin aynı zamanda aslında nereye bağlı olduğunu da tam olarak bilmiyor. Bu kitabı okuduktan sonra kendime şunu sordum: “Acaba gerçekten bu dünyada nereye ait olduğumuzu biliyor muyuz? Ya da bu dünyaya ait olduğumuzdan ne kadar eminiz?” Kesinlikle okunması gereken kitaplardan biri olduğunu düşünüyorum bu kitabın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*