Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Minyeli Abdullah 2 (VCD)

Kategori: Diğer Yayınevi: Sera Pazarlama

Minyeli Abdullah 2 (VCD)

  • Dil: TÜRKÇE
Tanıtım Bülteni
MİNYELİ ABDULLAH filminin devamı...Abdullah hapisten çıkar ve çevresiyle olan sosyal, kültürel ilişkilere ağırlık vermeye çalışır. Daha önce ayrılmak zorunda kaldığı eşi ile yeniden evlenir. Bu arada ihtilalle başa gelen hükümet tarafından kahire baş komiserliğine getirilir. Ancak bu durum bazı çevreleri rahatsız etmiş ve baskılar gelmeye başlamıştır. Şahısların hakimiyetine uymayan Abdullah, bu görevden ayrılarak hamallığa geri döner ve yine inancı doğrultusunda çalışmalara başlar...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Minyeli Abdullah 2 (VCD) PDF 6.23 MB İndir
Minyeli Abdullah 2 (VCD) EPUB 6.96 MB İndir
Minyeli Abdullah 2 (VCD) MOBI 5.49 MB İndir
Minyeli Abdullah 2 (VCD) ODF 5.86 MB İndir
Minyeli Abdullah 2 (VCD) DJVU 7.32 MB İndir
Minyeli Abdullah 2 (VCD) RAR 4.76 MB İndir
Minyeli Abdullah 2 (VCD) ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Minyeli Abdullah 2 (VCD) PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Bazı bölümlerde vaaz gibi tarih dersleri vermesi bir yana bırakılırsa yarım kalan ilk bölümü kısmen tamamladığı için seyredilmeli . Ancak kitaptaki olaylar filmde sonuçlanmadığından ve filmin devamı da bunca yıl sonra artık çekilmeyeceği için kitabı mutlaka okunulmalı.


birinci filmin devamı niteliğinde olan film yine sona ermeyince izleyici de buruk bir heyecan bırakıyor. ve filmin devamının da cekilmemiş olması gercekten cok garip.bence bu filmleri izlemek yerine hekimoğlu ismail’in aynı isimli eserini okumak daha cazip cünkü film hem cok uzun olduğu için izleyiciyi sıkıyor hem de insan kitabı okurken kendi hayal gücü ile hareket ettiği için filmi izlemekten daha büyük bir heyecan yaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*