Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kapıyı Anahtarla Açmak

Kategori: Edebiyat Yazar: Hıncal Uluç Yayınevi: Alfa Yayınları

Kapıyı Anahtarla Açmak

  • Yayın Tarihi: 07.03.2005
  • ISBN: 9789752975996
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 161
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Kapıyı Anahtarla Açmak Hıncal Uluç'un Sabah Gazetesi'ndeki ses getirmiş yazılarından oluşuyor. Hepinizin bildiği gibi mutluluk, sevgi, aşk konularına şaşırtıcı düşünceler geliştiriyor. Bu kitapta onun hayata dair yazılarını bir arada bulabilirsiniz.İki insanın yaşamlarını birleştirmesine neden ‘evlenmek’ demişiz? Evlenmek, çünkü, evin anahtarının iki olması Anahtar, evin iki sahibi olduğunun simgesi... Evlenmenin simgesi.... Yani alyanstan çok daha anlamlı aslında. Anahtarı verdiniz mi, ‘evli’siniz demektir. Belediye Başkanı onasın, onamasın. Her eve gelişimde kapıyı anahtarla açmaktan yoruldum, demiştim. Ne güzeldir zili çalmak ve size birinin kapıyı açması..Bunu sağlamak için anahtarı bir başkasına vermeniz gerekir. Ki gelsin sizden önce eve. Evi ısıtsın. Sımsıcak yapsın. Yuva yapsın. Kapıyı çaldığınızda koşsun, kucaklasın kapıda sizi. Mutluluk tariflerinden biri bu mu acaba?...Mutluluk, sevgi, aşk konularına kafa yoran bir insan Hıncal Uluç. Gerçek dostluğa önem veren, kaliteli yaşamaktan zevk alan, kendisine ve çevresinde olup bitenlere eleştirel gözle bakabilen, pek çok kişinin görmediğini, göremediği açılardan görebilen, insana insan olduğunu hissettiren biri..Sizleri Hıncal Uluç’la ve hayata dair yazılarıyla baş başa bırakıyoruz. Hayat üzerine, hayatınız üzerine düşünmeniz için
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kapıyı Anahtarla Açmak PDF 6.68 MB İndir
Kapıyı Anahtarla Açmak EPUB 7.47 MB İndir
Kapıyı Anahtarla Açmak MOBI 5.90 MB İndir
Kapıyı Anahtarla Açmak ODF 6.29 MB İndir
Kapıyı Anahtarla Açmak DJVU 7.86 MB İndir
Kapıyı Anahtarla Açmak RAR 5.11 MB İndir
Kapıyı Anahtarla Açmak ZIP 4.72 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Hınçal Uluc un harikalar yarattığı yazıların derlemesinden olusmus guzel bir kitap. Anne ile ilgili bölümünde beni banyoda oturup hıçkıra hıçkıra ağlatmayı başarmıştır kendisi.


Hıncal Uluç’un makaleler halindeki yazılarını topladığı bu kirapta insanın hayatına pozitif bakmasını sağlıyor, farklı bir deyişte bardağın dolu tarafını görmemizi istiyor. Masal tadında bir kitap.


Enfes…. Hıncal Uluç kendisinde bulunan şeytan tüyünü bu kitaba tam olarak yansıtmış. İnanılmaz bir akıcılıkla yazılmış, keyifli köşe yazılarından derlenmiş, fiyat olarak da oldukça ekonomik olan, zaman geçirme kitabı.13 tane aldım, sağa sola hediye olarak vermek için, zamanla da almaya devam ederim sanırım.Hıncal Uluç svmeyenlere de hediye edecekseniz, içinden birkaç yazıyı yazın bir kağıda, bayılacaklarını göreceksiniz, ya da kapağını yırtıp verin o ‘ıyyyyy’ bakışları birden kaybolacaktır.Ayrıca Sezen Aksu için yazdığı Vazoyu Kırmak üzerine yazıyı tüm dostluklara ithaf ediyorum kendimce… Vazoların kırılmaması dileğiyle.


kitap, köşe yazılarından derlenen yazılardan oluşmasına rağmen, sevgiden, birliktelikten, hayat arkadaşlığından,yoldaşlıktan,yarenlikten ve sevgililikten o kadar güzel bahsetmiş, o kadar güzel misal ve öykülerle bunu desteklemiş ki bir solukta okudum..çok beğendim…


Vasat gereksiz bence bu kitabını beğenmedim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*