Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İletişimin Sırları

Kategori: Diğer Yazar: Peter Thomson Yayınevi: Arion Yayınları

İletişimin Sırları

  • çevirmen: Metin Yurtbaşı
  • Yayın Tarihi: 30.09.2003
  • Orijinal Adi: The Secrets of Communication
  • ISBN: 9789755710723
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 250
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Yapay hava kaynaklarının yardımı olmadan suyun altında yüzemiyoruz. Bizi havada tutacak araçların yardımı olmadan uçamıyoruz. Giyecekler olmasa dünyanın birçok bölgesinde hayatta bile kalamazdık. Ancak, bütün bu olumsuz koşullara, rağmen, dünyaya hakimiyet kurmayı başardık.Neden?.. Çünkü, kendi türümüzle en karmaşık düşünceleri, teorileri ve mesajları paylaşabilecek şekilde iletişim kuruyoruz.Balıkların, fillerin ya da kartalların da insanlar gibi iletişim kurabildiğini düşünün... Bugün bambaşka bir dünyada yaşıyor olurduk.Bu kitabın amacı sosyal konumunuz, mesleğiniz, yaşınız, cinsiyetiniz, renginiz, dini inancınız, ekonomik durumunuz ne olursa olsun, uygulayabileceğiniz çok önemli bir beceriyi, belki de sahip olabileceğiniz en önemli beceriyi, yani iletişimin sırlarını öğrenmenize yarayacak fikir, yöntem ve teknikleri paylaşabilmektir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İletişimin Sırları PDF 10.38 MB İndir
İletişimin Sırları EPUB 11.60 MB İndir
İletişimin Sırları MOBI 9.16 MB İndir
İletişimin Sırları ODF 9.77 MB İndir
İletişimin Sırları DJVU 12.21 MB İndir
İletişimin Sırları RAR 7.93 MB İndir
İletişimin Sırları ZIP 7.32 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İletişimin Sırları PDF 10.38 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


iletişime dair güzel bilgiler içeriyor. hayata uygulayabileceğimiz güzel bilgiler var.


İş hayatında iletişimde yapılan basit yanlışları, ilginç bilgileri bulabileceğiniz, eğlenceli, akıcı bir kitap. Ben bir çırpıda okudum. Tavsiye ederim.


İletişim ve beden dili hakkında önemli bilgiler veren ve okuyucuyu sıkmayan başarılı bir kitap. Pratiğe dökebileceğiniz tarzda bilgiler içermesi bence en önemli özelliği. Tavsiye ederim.


İletişimin hayatımızdaki önemi gerçekten yadsınamaz.İnsan olduğunuzun bir göstergesidir iletişim.Dünyanın neresine giderseniz gidin iletişim kurmayan bir topluluk veya canlı göremezsiniz. Yazar kitabı sade bir dille kaleme almış ve kullanılan jargon terimlerin açıklamalarınıda parantezler içinde yazmış. Yazar ayrıca beden dili hakkındada faydalı bilgileri kitabın biryerlerine sıkıştırmış. Bence tekrar tekrar okunması gereken bir kitap. İyi okurlar dilerim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*