Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
0’dan 1’e

Kategori: Diğer Yazar: Ali Karakuş Yayınevi: Dharma Yayınları

0’dan 1’e

  • Yayın Tarihi: 18.03.2005
  • ISBN: 9789758729692
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 109
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
"İçimi dolduran nefes sen ol Tanrım. Gönlümde kaynayan şiir sen ol; kağıdıma süzülen bilgi sen ol; gözlerimden akan sevgi sen ol. Sorularımı sende bitir. Beni yalandan özgürlcştir. Sıfırım, kabul ve senin birine teslim oluyorum. Bilmediklerime aç beni Tanrım. Bîrinde "birle" beni." - Ali Karakuş Ali Karakuş bu kitapta yıllar boyu kendine ısrarla ve cesaretle sorduğu zorlu soruları, bu sorulara cevaben zaman içerisinde kendi içinde beliren ve birer lütuf kabul ettiği düşünceleri, hislen okuyucuyla paylaşıyor. Kitap bir anlamda onun içsel yolculuğunu yansıtıyor; kayboluşunu, arayışını, özlemini, korkularını, cesur anlarını, kavgalarını ve nihayet bir parça da vuslatını.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
0’dan 1’e PDF 4.52 MB İndir
0’dan 1’e EPUB 5.06 MB İndir
0’dan 1’e MOBI 3.99 MB İndir
0’dan 1’e ODF 4.26 MB İndir
0’dan 1’e DJVU 5.32 MB İndir
0’dan 1’e RAR 3.46 MB İndir
0’dan 1’e ZIP 3.19 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Tasavvufi açıdan yaklaşılmış edebi bir yapıt özellikle sifir olmayı kendine felsefe edinmiş olan biri mutlaka okumalı 🙂


Ali Karakuş’un zihnindeki soruları ve cevaplarını pekala bulabilirsiniz bu kitapta, yazar kişisel gelişim kitaplarıyla tanınıyor, bu kitap da hemen hemen o türden, kitap kondüsyonu da fena değil, güzel.


Kişisel gelişim kitapları kategorisinde yer alan, çerez tadında okunabilecek bir kitap. Dili sade ve anlaşılır. Tavsiye ederim


Açıkçası elime geçen ve hadi Ali Karakuş’u da tanıyayım diye okuduğum kitap diyebilirim sizlere.Ali Karakuş’un kitaptan bahsederken üzerine düşünülmesi istemesi de her yazarın istediği bir şey olarak doğal karşılıyorum.Benim ilgimi çekmedi arkadaşlar.


Kişisel gelişim, satış ve yönetim alanlarında eğitim veren Ali Karakuş, ‘O’dan 1’e’ adlı kitabında zihninde biriktirdiği soruları okuyucularıyla paylaşıyor. Özgürlük, uzaklık, yaşam, aşk, boşluk, oyun, gerçek, dün gibi temalar üzerine yazılmış denemelere zaman zaman kendi yazdığı şiirler de eşlik ediyor. İnsan bir sonu olsun ya da olmasın, bir oyunu oynayacaksa oyunun her anına kendisinden bir şey katmalı diyen Karakuş, okuru sıfırdan bire öğrendiklerini yeniden düşünmeye davet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*