Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yaratılış

Kategori: Bilim & Mühendislik Yazar: Gore Vidal Yayınevi: Literatür Yayınları

Yaratılış

  • çevirmen: Latif Boyacı
  • Yayın Tarihi: 05.01.2009
  • ISBN: 9789750402494
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 800
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Yama bir çocuk istiyordu. Fakat Yima kardeşiyle ilişkiden korkuyordu. Sonunda erkeği kendisiyle yatmaya ikna etti; böylece insan soyu ortaya çıktı. Peki ama ikizleri kim yarattı? Ariler, Tanrı Brahma'nın çıktığı bir yumurtadan söz ederler. Peki yumurta nereden geldi. Bilmiyoruz; zaten önemli değil. Bizler bir fili tanımlamaya çalışan altı kör gibiyiz. Çağlar boyu cevabını aradığımız soruların hikayesi....
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yaratılış PDF 33.20 MB İndir
Yaratılış EPUB 37.11 MB İndir
Yaratılış MOBI 29.30 MB İndir
Yaratılış ODF 31.25 MB İndir
Yaratılış DJVU 39.06 MB İndir
Yaratılış RAR 25.39 MB İndir
Yaratılış ZIP 23.44 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


tarihi roman yazarlarının en büyüğü gore vidal’in harika kitaplarından biri.sevgili dostlar; eğer imkanınız ve zamanınız varsa imparator(dönek) ve amerikan tarihi serisi başta olmak üzere bu adamın yazdığı ne varsa okuyun.


Gore Vidal´ın çok önemli bir eseri. Herodotos´un Tarihinin bir özeti ya da bir roman biçiminde anlatılmış hali. O dönemin büyük devletlerine yapılan yolculuklar ile İ.Ö. 5. yy dünyasının geneline bakıyor ve o dönemi anlatıyor. Çok etkileyici bir tarihi roman tavsiye ederim.


Pers imparatorluğu,yunanistan,hindistan ve çinin M.Ö 5. yüzyıllını çok güzel bir şekilde anlatıyor.Harika bir tarihi kitap, Gore VİDAL büyük bir tarihçi büyük bir hayranlıkla okudum.Bu kadar az satılması üzücü.Gore Vidal’in tüm kitaplarını almayı düşünüyorum.Güzel kurgulanmış bir tarihi roman istiyorsanız tavsiye ederim.


sürükleyiciliğinin yanısıra bazı şeylere farklı bir gözle bakmamızı da sağlayan hoş bir felsefi kitap …


Yazar romanında tek tanrılı dinlerin başlangıcında zerdüşt öğretisini ele almış, böylece hem doğu inançları ile karşılaştırma yapma imkanını yakalamış hem de çok tanrılı yunan ve pers düşüncelerini ayıran unsur olarak kullanmış. Olgulardan ziyade yenilikler karşısında duyulan heyecan yansıtılmış. Kahramanımız zerdüştün torunu Cyrus Spitama, yeğeni Demokritos’un hikayesini anlatıyor. Hindistan’dan Çine; Buda’dan Konfüçyüs’e bir felsefi macera.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*