Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Aşk Denen Küçük Sihirli Şey

Kategori: Diğer Yazar: Zeynep Çömlekçi Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Aşk Denen Küçük Sihirli Şey

  • Yayın Tarihi: 28.03.2005
  • ISBN: 9789753317191
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 143
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Lise son sınıf... Bir gencin hayatının yönünü belirlediği, yetişkinliğe adım atarak gelecekte nasıl bir yaşam sürmek istediğine karar verdiği dönem. Aynı zamanda ergenlik döneminin duygusal açıdan belki de en çalkantılı kısmı.Mine ve Naz da işte hayatlarının tam bu dönemindeki iki genç kız. Karakterleri ve aile yapıları ne kadar farklılık gösterse de onlar birbirleriyle, onlar birbirleriyle çok yakın iki arkadaş.Bu kitapta Mine'nin gözünden anlatılan olaylarla iki genç kızın aşklarına, mutluluklarına, umut ve üzüntülerine tanık olacak, kimi zaman onlarla sevinip onlarla hüzünleneceksiniz.''Aşk Denen Küçük Sihirli Şey'', bugünün Türkiye'sinde genç olmayı tüm gerekliğiyle ele alan ve bunu yaparken sürükleyiciliğini de koruyabilmiş başarlı bir gençlik romanı.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Aşk Denen Küçük Sihirli Şey Satın Al
Kitapyurdu Aşk Denen Küçük Sihirli Şey Satın Al
D&R Aşk Denen Küçük Sihirli Şey Satın Al
Idefix Aşk Denen Küçük Sihirli Şey Satın Al
BKM Kitap Aşk Denen Küçük Sihirli Şey Satın Al
Hepsiburada Aşk Denen Küçük Sihirli Şey Satın Al
Nadir Kitap Aşk Denen Küçük Sihirli Şey Satın Al
N11 Aşk Denen Küçük Sihirli Şey Satın Al
Amazon Türkiye Aşk Denen Küçük Sihirli Şey Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aşk Denen Küçük Sihirli Şey PDF 5.94 MB İndir
Aşk Denen Küçük Sihirli Şey EPUB 6.63 MB İndir
Aşk Denen Küçük Sihirli Şey MOBI 5.24 MB İndir
Aşk Denen Küçük Sihirli Şey ODF 5.59 MB İndir
Aşk Denen Küçük Sihirli Şey DJVU 6.98 MB İndir
Aşk Denen Küçük Sihirli Şey RAR 4.54 MB İndir
Aşk Denen Küçük Sihirli Şey ZIP 4.19 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aşk Denen Küçük Sihirli Şey PDF 5.94 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Lise sondaki bir kız ile üniversitedeki gerçek aşkın ne olduğunu bilmeyen bir gencin kızın hayal dünyasında yaşattığı hüzün veren bir hikaye…


Aşk… Aşk ne demek sizce? Acı çekmek mi? Gözyaşı dökmek yada sevip de kavuşamamak… Ben bu sorunun cevabını veremiyorum çünkü herkes aşkı farklı yaşar, farklı bir anlam yükler. Ama bazen de düşünür acaba benim yaşadıklarımı bu dünyada yaşayan başka bir insan var mıdır diye… Bu kitabı okuyun belki de Mine’nin hikayesinde kendinizden bir şeyler bulanilirsiniz… Kitaptan alıntı: ”Bu yaraların da sonsuza kadar kalmayacağına inanıyorum. İnanıyorum, çünkü yaşam her şeyi yok etmek istercesine, bir saniye öncesini bile unutulmaya mahkummuş gibi geçmiş ilan ederek akmaya devam ediyor…”


kesnlikle çok güsel bir gençlik romanı başlarnda biras sıksa bile bi sayfadan sonra öyle bir sürüklüyorki elinzden bırakamıyorsunuz hele ki sonu çok etkileyici herkese tavsiye ederim….


her okuyuşumda daha çok etkileniyorum! çok sevdiim bi kitap devamı var mı yok mu bilmiyorum ama bence güzel bitmedi.Sarp’ın öyle gitmesi ve Mine’nin Sarp’ın gidişinden sonra yaşadıkları çok kötüydü ama bence mutlu sonla bitseydi çok daha iyi olurdu.Bu kitap en sevdiklerimden biri!Mine’nin yaşadıklarını ben yaşamış gibi oldum inanın!! çok güzel anlatılmış, olaylar arasında kesinlikle bir kopukluk yok!! Zeynep Çömlekçi’yi tebrik ediyorum harika bi kitap mutlaka okuyun!bu siteye girip epsilondan kitap almak isteyenler ilk bunu alsınlar!şiddetle tavsiye ederim!! . . . :):):)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*