Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Zaten Yoksunuz

Kategori: Edebiyat Yazar: Meltem Arıkan Yayınevi: Everest Yayınları

Zaten Yoksunuz

  • Yayın Tarihi: 14.03.2008
  • ISBN:
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 279
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Karşısındaki adamı mutlu etmek için onun hayatını yaşayan ve sonunda hep hüsrana uğrayan kadınlar… Onu mutlu etmek için ona hak ettiğinden daha fazla değer veren ve adamın istediği gibi olurken kendini yok eden kadınlar… Kadın olmaktan korkan kadınlar…Duygularını kutulara koyup üzerlerine kilit vuran, tek gerçeklikleri basitlik olan adamlar... Erkek olduklarını sanarak yaşamın gerçeğinden korunmak için ördükleri duvarın ardına saklanan korkak adamlar...Yaşam korkağı insanlar...Ve çektiği aşk acısını kabullenip çoğaltmak isteyen Rüya...Rüya’nın bakışlarındaki hüznü gören, acı dolu geçmişini yalnızca duygularını yok etmek için kullanan Kaya... Ama Rüya ve Kaya artık farkındalar. Aşkta çoğalmak için iki varoluşun birbirlerini kapsaması gerektiğini biliyorlar.Bir adam aşk trenine nasıl binilir? Önemli olan adamı trene bindirmek mi yoksa adamla birlikte trende yolculuk edebilmek mi? Bir adamın göz rengi kadın, bir kadının göz rengi adam olabilir mi?...Zaten Yoksunuz gerçeküstü bir dil ve kurguyla yazılmış, ‘gerçek’ bir aşk romanı…
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Zaten Yoksunuz PDF 11.58 MB İndir
Zaten Yoksunuz EPUB 12.94 MB İndir
Zaten Yoksunuz MOBI 10.22 MB İndir
Zaten Yoksunuz ODF 10.90 MB İndir
Zaten Yoksunuz DJVU 13.62 MB İndir
Zaten Yoksunuz RAR 8.85 MB İndir
Zaten Yoksunuz ZIP 8.17 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


İlk bakışta aşk romanı sınıfına katılabilecek bu roman psikolojik çözümlemeler ve iç konuşmalarla hepimizde ortak yanlara dokunuyor. Sn. Arıkan bu kitabın devamını yazmalı.


bence her kitabın doğru bir zamanı vardır… kötü kitap yoktur zamanlama hatası vardır.. çok doğru bir zamanda okuduğum bir kitaptı.. tavsiye ederim.. özellikle kadınlara..silkelenip kendimize gelelim di mi.


oldukça etkileyici bir romandı. gerçek aşkı yaşayan herkesin okumasını tavsiye ederim.


Aşk hakkında yazılan çok hoş bir kitap… Rüya da Kaya da ( kitabın kahramanları) içimizden birileri.. Ve aşk yaşamak için kadının da adamın da hazır olması ve aynı trene binmesi gerektiğini öğreten çok güzel işlenmiş bir roman. Sürükleyici, bitirmeden elinizden bırakamayacaksınız.. Tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*