Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ah Şu Yurdum İnsanı

Kategori: Kültür Yazar: Tebernüş Kireçci Yayınevi: Neden? Kitap

Ah Şu Yurdum İnsanı

  • Yayın Tarihi: 12.05.2005
  • ISBN:
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 176
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
...Yurdumun belediye otobüs şoförleri 40 kişilik otobüse en az 160 kişi bindirecek kadar maharetlidir. Sanki bindirdiği her yolcu başına pirim alıyormuş gibi gayretlidir. Bir yolcunun bile dışarıda kalmasına, otobüsüne binememesine gönlü el vermeyecek kadar gayretlidir. ...Okumuşu da bir okumamışı da... Eğitimlisi de bir, eğitimsizi de yurdum insanının... Hep rekor peşinde koşar. Dünyada aynı anda en çok adayı sınavdan geçirme rekoru, bizim ÖSYM'nin elindedir. İddiaya göre, 1.5 milyar nüfusu olan Çin'de bile aynı anda neredeyse 2 milyon öğrenciyi sınava sokacak bir kuruluş yok. Üstelik yurdun en kuzeyinden en güneyine, en doğusundan en batısına kadar 81 ilde aynı saatte sınavı başlatacak ve aynı saatte bitirecek...Yurdumun ÖSYM'si o kadar güçlü bir organizasyondur ki, bıraksalar 1.5 milyar Çinli'yi veya 6 milyar dünyalıyı her dilde, her alanda merkezi bir sınavdan geçirir. Yaklaşık 2 bin kişilik kadrosuyla ve Birleşmiş Milletler'in kendisine vereceği bir yetkiyle tüm dünyayı, dünya nüfusu kadar farklı kitapçıklar ile tek sınavdan geçirmeyi büyük bir umutla beklemektedir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ah Şu Yurdum İnsanı PDF 7.30 MB İndir
Ah Şu Yurdum İnsanı EPUB 8.16 MB İndir
Ah Şu Yurdum İnsanı MOBI 6.45 MB İndir
Ah Şu Yurdum İnsanı ODF 6.88 MB İndir
Ah Şu Yurdum İnsanı DJVU 8.59 MB İndir
Ah Şu Yurdum İnsanı RAR 5.59 MB İndir
Ah Şu Yurdum İnsanı ZIP 5.16 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ah Şu Yurdum İnsanı PDF 7.30 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Kitabı okurken sık sık gülümseyeceksiniz!!!…Kendinizi anlatılanlardan ayırdığınızı söylesenizde o yazılarda hepimizden bir parça var…Kitabın adı herne kadar “ah şu yurdum insanı” olsada pekela “ah şu insanoğlu” da olabilirdi.Okurken hem goşcavakit geçireceksiniz hem eğlenecek hemde ilkel yanımızın günlük yaşantımıza yansımalarını gözlemleyeceksiniz…karar sizin!!


okuyun, okuyun, gülün, biraz düşünün, çok gülün… birkaç ay sonra tekrar okuyun ve daha çok gülün ve bu döngü tekrarlasın 🙂 gerçekten bizi anlatan bir kitap… kızdırmadan, üzmeden… ve bir itiraf; “spor salonuna hafta içi hergün 5 saat gidecekmiş gibi yazılan, ve toplamda yaptığı sporun yarısından fazlasını ilk gün yapan, hatta bununla yetinmeyip evine spor malzemeleri dolduran” o şahıs benim :)…


Aşağılık kopleksine kapılmadan komik yanlarımızı bize gösteriyor. O anda yaşarken farkına varamıyoruz. Bunların bazıları dünyada sadece bize özgü nitelikler. Bazıları bizi diğer toplumlardan üstün ve ayrıcalıklı yapıyor. Okudukça kendimizi görüyor, yaşarken tebessüm edemediğiz anlarımıza okurken gülüyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*