Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Anlaşarak Mutlu Yaşayın

Kategori: Diğer Yazar: Tuncer Elmacıoğlu Yayınevi: Hayat Yayınları

Anlaşarak Mutlu Yaşayın

  • Yayın Tarihi: 13.05.2005
  • ISBN:
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 184
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
İnsanlık tarihinde ilk insandan günümüze kadar herkes diğerleriyle iletişime geçmenin ve anlaşabilmenin yollarını aramıştır. İletişimin temel amacı, anlaşmaktır. İnsanlarla anlaşmayı öğrenirsek, mutluluk ve başarı yolunda önemli mesafeler alırız. İyi incelersek çevremizdeki en mutlu ve başarılı kimselerin diğerleriyle iyi anlaşanlar olduğunu görürüz. Eğer insanlarla sürekli çatışıyorsak, iletişim becerilerimiz yeterince gelişmemiş demektir. İnsanlarla anlaşabilmek için, her şeyden önce iletişim becerilerimizi geliştirmemiz gerekiyor. Her ortamda ve her ailede geçinilmesi zor insanlar vardır. Bunlar atsan atılmaz, satsan satılmaz. Bir noktada onlarla anlaşmak zorundayız. Şüphesiz ki onlarla anlaşmadan da hayatımızı sürdürebiliriz; ama bu şekilde mutsuz ve başarısız oluruz.Bu kitapta, iyi bir iletişimin temeli olan anlaşma zemini ve teknikleri üzerinde duruluyor. Nasıl ki dövüş sanatının amacı, fizikî bir saldırıyı etkisiz hale getirmekse, anlaşma sanatının amacı da, sözlü saldırıları etkisiz hale getirmektir. Sözlü saldırılara hedef olmak, günlük hayatta hepimizin çokça karşılaştığı bir durumdur. Bu tür saldırıları savuşturmak için, bu kitapta örnekleriyle sunulan iletişim teknikleri, her ortamda herkesin işine yarayacaktır. Bu kitaptaki iletişimle ilgili bilgileri hayatına uygulayan kişilerin hem okul, hem aile, hem sosyal, hem de iş hayatında çok olumlu değişiklikler olacaktır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Anlaşarak Mutlu Yaşayın PDF 7.64 MB İndir
Anlaşarak Mutlu Yaşayın EPUB 8.54 MB İndir
Anlaşarak Mutlu Yaşayın MOBI 6.74 MB İndir
Anlaşarak Mutlu Yaşayın ODF 7.19 MB İndir
Anlaşarak Mutlu Yaşayın DJVU 8.98 MB İndir
Anlaşarak Mutlu Yaşayın RAR 5.84 MB İndir
Anlaşarak Mutlu Yaşayın ZIP 5.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


İletişim insanların doğumdan ölüme kadar yapmak zorunda oldukları bir şeydir ve istemedikleri iletişim kurmak zorunlu oldukları insanlar olabilir , bunu en kolay bizi yormadan yapabilmek için bazen yardım almamız gerekebilir işte bu yardımı alabileceğiniz türden bir kitap.Okuyun hakvereceksiniz.


Yeni evlenecek olanlara hediye düşünebilir, anlatımı sade anlaşılır ve dikkat çeken noktaları çok


İnsan ilişkilerine farklı bir perspektiften bakılmasın sağlayan güzel bir kitap.


kişisel gelişim türünü seven herkesin okuması gerektiğini düşünüyorum kitap okumayı fazla sevmem ancak bu kitabı çok kısa sürede okudum ve zevk alarak…


Hiç sevmediğiniz ve anlaşamadığınız bir insanla bir arada saniyelik durabilir miydiniz?Asla,bunu yapabilmek zor çoğu zaman…Peki anlaşarak,fikirlerinizin zıt düşmediği ,düştüğü anda bile size ve düşüncelerinize saygı duyan bir insanla ne kadar durabilirdiniz?Sanıyorum bir ömür boyu … bunu başarabilmenin de bazı incelikleri var tabi ki …çünkü kusursuz insan olamaz ancak kusurları görmeyen insan olur ve öyle bir kişiliğin oluşumu da zor olmasa gerek.. özellikle böyle güzel eserler sayesinde olur doğrusal olarak…ilişkilere dair ideal uzlaşma yöntemlerini konu edinen bu eseri tüm okuyucularımıza tavsiye ederim..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*