Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kitap Okumanın Zararları

Kategori: Diğer Yazar: A. Can Türker Yayınevi: Akis Kitap

Kitap Okumanın Zararları

  • Yayın Tarihi: 19.05.2005
  • ISBN: 9789756170489
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 170
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Beni intihar ettiler.Bu sözün sahibi A. Artoud'un ardından Kaan İnce'yi ve İlhami Çiçek'i de intihar ettirdi bu toplum.Onlar toplumdan kaçtıkları için intihar ettiler. Ben ne yazık ki, onlar kadar kaçamadım.Bu yüzden bir tek intiharcılardan özür diliyorum. Evet size ihanet ettim.Sizden başka herkes fazlasıyla hak ediyordu ihanetimi.İlkokul yıllarımda ölümden korkmamayı öğrenmek derslerinde hep intihar provaları yapardım.Şimdilerde de kolej bunalımını halen atlatamamış tiplere özel bir malikanede intihar provası dersleri veriyorum.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kitap Okumanın Zararları PDF 7.06 MB İndir
Kitap Okumanın Zararları EPUB 7.89 MB İndir
Kitap Okumanın Zararları MOBI 6.23 MB İndir
Kitap Okumanın Zararları ODF 6.64 MB İndir
Kitap Okumanın Zararları DJVU 8.30 MB İndir
Kitap Okumanın Zararları RAR 5.40 MB İndir
Kitap Okumanın Zararları ZIP 4.98 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kitap Okumanın Zararları PDF 7.06 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


okuyamadım ve beğenmedim. konular arası bir bütünlük yok..ismi çok ilgi çekici ama içi çok boş.. Tavsiye etmem.


Kitabı gülümseyerek, severek ve beğenerek okudum. “Darwin Nasıl Kitap Yazdı?” başlıklı bölüm mükemmel. “Aydınlara ve Entellere Kıllanma Kılavuzu” olarak hazırlanmış kitabı bitirdiğimde, keşke bütün zararlı alışkanlıklarımız kitap okumak gibi olsa diye düşündüm.


Okudum ve açıkçası beğenmedim. Kitapta tam olarak ne anlatılmak istenmiş onu da anlamadım.Konular arasında bütünlük yok.Ve kitabı yarım olarak bıraktım.Tavsiye etmiyorum bu kitabı boşa para ve zaman kaybı.


kitap okumanın zararlarının olabileceğini gerçekten hiç düşündük mü ?ben olabileceğini düşünüyorum.ama bu olabilirlikler kitapta hiç de anlaşılır bir biçimde açıklanmamış.diğer yorumcuların da ifade ettiği gibi,konu bir bütünlük arzetmiyor.ayrıca yaptığı alıntılarla aslında kendisinin ne kadar çok kitap okuduğunu ifşa etmiş oluyor.bu kitabı okumamış olmak bir eksiklik olmaz.belki olumak zaman kaybıdır… kitap okumanın şöyle bir zararı olabilir.okur,kitabı bir araç değil amaç olarak görürse,devamlı başkalarının düşüncelerini okuyup kendi düşünce dünyasını oluşturmazsa mesela hiç bir kitapta eleştirel bir yan bulmuyorsa,sadece kendinden,çevresinden kaçmak için okuyorsa bu okuma ona çok da fazla bir yarar sağlamaz.kitap bittiğinde o,başını çokdan unutmuştur ve yeni kitabına yönelmiştir bile…


bu kitabı okumayın zararlı çünkü. hem ayrıca bu bir kitap mı ki. bir kitapta olabilecek bütünlük yok ki, satmak için, olmayan bir şey yapalım hadi demişler herhalde, bakmışlar bakmışlar aa “kitap okumanın zararı” nı anlatan bir şey bir kitap yok hadi o zaman iş başına gidip iki üç satır karalayalım deyip yazmışlar, okumasanız da olur bu kitabı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*