Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Karanlık Korkusu

Kategori: Edebiyat Yazar: Sidney Sheldon Yayınevi: Altın Kitaplar

Karanlık Korkusu

  • çevirmen: Fatoş Dilber
  • Yayın Tarihi: 20.05.2005
  • Orijinal Adi: Are You Afraid Of The Dark?
  • ISBN:
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 334
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.6 x 21.5 cm
Tanıtım Bülteni
Berlin'de bir kadın sokak ortasında ansızın yok oluverir. Paris'te bir adam Eiffel Kulesi'nden atlayıp intihar eder. Denver'da küçük bir uçak dağlara çarparak parçalanır. Manhattan'da Doğu Nehri kıyılarında bir ceset bulunur. Önceleri tümü çok sıradan olaylar gibi görünse de bir süre sonra tüm kuşkular bir tek yerde toplanır. Burası, dünyanın beyin takımı olarak görülen Kingsley Grubu'dur.
Polisin yoğun araştırmaları sonucu, ölen kişilerin bu şirkette çalıştıkları anlaşılır. Şirketin Başkanı Tarmer Kingsley, ölen iki adamın eşlerini görüşmeye çağırarak tüm mağduriyetlerinin giderileceğine ve eşlerinin ölümlerinin gerisindeki esrarın çözüleceğine dair söz verir. ama görünüşe göre geç kalmıştır. Çünkü birileri onları yok etmeye karar vermiştir. Ölümün kıyısından dönen iki kadını kim, neden öldürmek istemektedir?
Yoksa aslında bu kadınlar oyun içinde bir oyunun masum kurbanları mıdır?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Karanlık Korkusu PDF 13.86 MB İndir
Karanlık Korkusu EPUB 15.49 MB İndir
Karanlık Korkusu MOBI 12.23 MB İndir
Karanlık Korkusu ODF 13.05 MB İndir
Karanlık Korkusu DJVU 16.31 MB İndir
Karanlık Korkusu RAR 10.60 MB İndir
Karanlık Korkusu ZIP 9.79 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Gayet sürükleyici ve güzel bir kitaptı


Çok beğenerek okudum tıpkı amerikan filmi gibiydi.Ama okunmasada bişey kaybetmez insan


Yazar öyle bir kitap yazmiski insan baslayinca elinden birakamiyor asiri derecede sürükleyici bir kitap. Iki kadinin ister istemez birbirlerine yardimi ve daha sonra can ciger arkadas oluslari bütün zorluklara birlikte gögüs germeleri ve sonu hayal kirikligi. Kitabin sonu geldigini bile anlayamadim sonuc haric dört dörtlük bir kitap. Yazarin bir cok kitabini okudum ama simdiye kadar sonu böyle biten bir kitabina rastlamadim.


Bu kitap için beklentimi çok yüksek tutmam sanırım umduğum heyecen ve zevki almamama neden oldu. İlk kez Sidney Sheldon oludum. Ancak duyguların içine giremedim. Basit bir kaç sözcükle yapay cümlelerle duygu verilememiş. Ama kitap kötü diyemem. Özellikle Amerikan teknoloji şirketlerinin neler karıştırdıklarını görmek ilginç bence. Olaylar da hızlı ve ilginç. Bu yönüyle ben macera severim diyenlere hitap eden bir kitap. Aradığınız heyecan ve macera ise okuyun.


Sidney Sheldon böyle bir yazar işte…Kendimi Amerikan filmi izliyormuş gibi hissettim… Ayrı olaylar yaşayıp yolları sonradan kesişen insanlar ancak bu kadar mükemmel bir anlatımla anlatılabilirdi…heyecan hiç düşmüyor…Meraklılarına tavsiye edilir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*