Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Güle Güle Bebeğim

Kategori: Diğer Yazar: Arda Uskan Yayınevi: Doğan Kitap

Güle Güle Bebeğim

  • Yayın Tarihi: 14.06.2005
  • ISBN: 9789752933439
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 351
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 14 x 23 cm
Tanıtım Bülteni
Hayatın Pimini Çeken Adam: Ercan ArıklıEşine az rastlanır bir medya patronu......Kadınların hayran olduğu bir erkek.......Ve derin acılar üzerine kurulmuş pırıltılı bir hayat...... Bu kitap, yasını yaşayamamış bir insanın, Ercan Arıklı’nın olağanüstü yaşam öyküsüdür.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Güle Güle Bebeğim PDF 14.57 MB İndir
Güle Güle Bebeğim EPUB 16.28 MB İndir
Güle Güle Bebeğim MOBI 12.85 MB İndir
Güle Güle Bebeğim ODF 13.71 MB İndir
Güle Güle Bebeğim DJVU 17.14 MB İndir
Güle Güle Bebeğim RAR 11.14 MB İndir
Güle Güle Bebeğim ZIP 10.28 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Güle Güle Bebeğim PDF 14.57 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Ercan Arıklı hayatı gerçek tadıyla yaşayan bir adam. Herşeye rağmen bebeğim demeyi sürdürebilen istediğini elde edebilme yeteneğine sahip… ve daha bir çok şahsi özelliği olan, uzun boylu, gözlüklü, yakışıklı bir adam:) kitapta Ercan Arıklı vasıtasıyla birçok isimle tanışıyorsunuz, hayat hikayeleri ve anlatımı o kadar samimi ki birden sizde onlardan biri olup çıkıveriyorsunuz. üslubu cok güzel Arda Uskan’ın. insan olmanın gerçekleriyle yaşamayı daha iyi öğrenmek ve tüm kayıplara rağmen bu insanların nasıl hayata tutunup gülümseyebildiklerini hatta kahkaha atabildiklerini görmek , anlamak, yaşamak istiyorsanız mutlaka okuyun.


Çok sevdiğimiz başarılı bir duayen Ercan Arıklıyı başarılı yazar ve onun yakın çalışma arkadaşı Arda Uskanın kaleminden zevkle okuyacaksınız ve o muhteşem pırıltının ardındaki adamın gerçeği sizde şaşırarak okuyacaksınız .


Basın dünyasında bir efsane: Ercan Arıklı. Geçtiğimiz yıl tatsız bir kazada hayatını yitiren bu önemli insanın hayat hikayesini onun yakın çalışma arkadaşlarından Arda Uskan kaleme aldı. Arıklı ile ilgili bilinmeyen birçok olayın da günyüzüne çıktığı Güle Güle Bebeğim, Hayatın Pimini Çeken Adam: Ercan Arıklı, onun hayatına giren birçok kişiyle yapılmış görüşmeleri de içeriyor. Arıklı’nın hızlı ve başarılarla dolu meslek hayatı kadar aynı hızla yaşadığı özel hayatı da ilgi çekici. Arda Uskan, kitapta bu iki konuyu müthiş bir dengeyle sunuyor okuyucuya.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*