Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Türkiye’nin Peynir Hazineleri

Kategori: Kültür Yazar: Suzanne Swan Yayınevi: Boyut Yayın Grubu

Türkiye’nin Peynir Hazineleri

  • Yayın Tarihi: 21.06.2005
  • ISBN: 9789752300675
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 144
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
  • Boyut: 22.5 x 22.5 cm
Tanıtım Bülteni
Türk peynirleri ne yazık ki yurtdışında yeterince tanınmıyor. Türkiye’yi ziyaret edenler kadar Türkler de bu ülkede 160 çeşit yerel peynir olduğunu duyduklarında şaşırıyorlar. Oysa marketlerde, bakkallarda satılan peynirlerin büyük bir kısmı fabrikalarda üretilirken, asıl ilgi çekici olanlar geleneksel yöntemlerle yapılan yerel peynirler...Bu kitap, ülkemiz peynirlerini, kökenlerini, üretim biçimlerini, tüketim şekillerini tüm yönleriyle ele alınıyor. Birbirinden çarpıcı fotoğrafların yer aldığı kitap, her lezzet meraklısının kitaplığında bulunması gereken önemli bir kaynak eser.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Türkiye’nin Peynir Hazineleri Satın Al
Kitapyurdu Türkiye’nin Peynir Hazineleri Satın Al
D&R Türkiye’nin Peynir Hazineleri Satın Al
Idefix Türkiye’nin Peynir Hazineleri Satın Al
BKM Kitap Türkiye’nin Peynir Hazineleri Satın Al
Hepsiburada Türkiye’nin Peynir Hazineleri Satın Al
Nadir Kitap Türkiye’nin Peynir Hazineleri Satın Al
N11 Türkiye’nin Peynir Hazineleri Satın Al
Amazon Türkiye Türkiye’nin Peynir Hazineleri Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Türkiye’nin Peynir Hazineleri PDF 5.98 MB İndir
Türkiye’nin Peynir Hazineleri EPUB 6.68 MB İndir
Türkiye’nin Peynir Hazineleri MOBI 5.27 MB İndir
Türkiye’nin Peynir Hazineleri ODF 5.63 MB İndir
Türkiye’nin Peynir Hazineleri DJVU 7.03 MB İndir
Türkiye’nin Peynir Hazineleri RAR 4.57 MB İndir
Türkiye’nin Peynir Hazineleri ZIP 4.22 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


sadece yöresel peynirler ile ilgili çok detaylı olmasa da bilgi veriyor. üretim teknikleri hakkında bilgi yok, eğer üretim teknikleri hakkında bilgi almak için alacaksanız tavsiye etmem.


yöresel peynirlerimizi anlatan peynir kültürümüzün ne kadar çok çeşitli olduğunu öğrenebileceğimiz bir kitap…


Her tür peynire ilgi duyanların alması gereken başucu kitabı


peynir ile alakalı çok güzel bir kitap. tavsiye ederim.ama timaş yayınlarından rahva krallığından peynir krallığına adlı mecit bahçıvan ın hayatını anlatan ve özellikle türkiye deki peynir üretiminin bir çocuğu yapan firmanın ve kişinin hayat hikayesini de öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*