Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Beni Anlayın!

Kategori: Eğitim Yazar: Ercan Nar Yayınevi: Babıali Kültür Yayıncılığı

Beni Anlayın!

  • Yayın Tarihi: 01.01.2009
  • ISBN: 9789758486878
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 140
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Çoğumuz anne baba olarak çocuğumuzu tanımadığımızı zannederiz; fakat onu ne şekilde tanırız ve nelerini biliriz?Çocuğumuzun geleceğe dönük beklentileri nelerdir, gerçekten biliyor muyuz?Belki de hiç sormadık kendisine....Çocuklarımızı iyi anlamak için gelişim dönemleriyle ilgili özelliklerini bilmemiz gerekir. Onlara yaklaşımımızın bu sürece uygun olmasına dikkat etmeliyiz. Bu doğrultudaki davranışlarımız, kendilerine güvenen, nerede nasıl davranacaklarını bilen ve sorumluluklarının farkında olan bireyler olarak yetişmelerini sağlayacaktır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Beni Anlayın! PDF 5.81 MB İndir
Beni Anlayın! EPUB 6.49 MB İndir
Beni Anlayın! MOBI 5.13 MB İndir
Beni Anlayın! ODF 5.47 MB İndir
Beni Anlayın! DJVU 6.84 MB İndir
Beni Anlayın! RAR 4.44 MB İndir
Beni Anlayın! ZIP 4.10 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kitap güzel çözümler üretiyor.Kitabın başındaki meşhur mektup her daim etkileyici ancak benzer konu ve çözümleri anlatan yüzlerce kitaptan birisi. Yine yazar günlük hayattan yaşanmış örnekler vererek ve biraz da görselleştirerek (resim-karikatür) daha zevkli hale getirebilirdi. Ben öğretmen olarak okurken bildiklerimden farklı şeyler aradım ama bulamadım. Yine de bu tür konulara ilk başlayanlara öneririm.


ÇOCUK PSİKOLOJİSİ ADINA HER EBEVEYNİN OKUMASI GEREKEN BİR KİTAP OLARAK GÖRÜYORUM. MALUM HERKES ÇOCUK OLMUŞTUR. O YÜZDENDE ANLATILANLAR ÖYLE UÇ ŞEYLER DEĞİL. ÇOCUK YETİŞTİRMEK GERÇEKTEN BİR SANAT VE BU SANATI ÖĞRENMEK BAZEN YAŞAYARAK BAZENDE YAŞAYANLARIN TECRÜBELERİNDEN ÖĞRENİLMEKTEDİR. İŞTE UZMAN BİR AĞIZDAN ÇOCUK GELİŞİMİ İÇİN BİRÇOK BİLGİ İÇERMEKLE BERABER SOMUT ÖRNEKLERLE DE GÜZEL BİR ŞEKİLDE AÇIKLANMIŞ.


Çocukların gelişimi ve büyükleriyle yaşadıkları sorunları irdeleyen, bu durumlara çözüm önerileri getiren bir eser.Daha detaylı ve geniş içeriğe sahip olsaydı daha başarılı olurdu kanımca.


Bazen çocukları anlamlandırmam zor oluyordu. Bu kitap sanki benim eksiklerimi gidermem için yazılmıştı. Artık çocuklarla ilgili birçok konuda bilgi sahibiyim ve sorunlu çocukların sorunlarına çözüm sağlamaya çalışmak beni mutlu ediyor. Ayrıca, kitapta konularla ilgili bazı öykülere yer verilmiş. Bunları okumak, o konu hakkında daha da hüküm sahibi olmamı sağladı.


Çocukları iyi anlamak için her öğretmen ve anne, baba okumalı.sade anlatım olaylar karşısında neler yapabilirim kısmı güzel düşünülmüş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*