Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Zülfükar’ın Hükmü

Kategori: Edebiyat Yazar: Saygın Ersin Yayınevi: Karakutu Yayınları

Zülfükar’ın Hükmü

  • Yayın Tarihi: 24.07.2005
  • ISBN: 9789758658961
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 373
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Zülfikar’ın Hükmü, Türk gizemci kurgusunun doğumunu müjdeleyen çığlık, bir kült! Dünya edebiyatında gözde olan gizem ve entrika bileşenlerinin ustaca kullanıldığı bir ‘çok satar’ Batı’nın Haçlı Seferleri sırasında Doğu’dan aldığı gizli tarikatların, Dan Brown’un işlemesiyle tam bir fenomen haline dönüştüğü günümüzde işin özü; kökeninden bir darbe!Saygın Ersin'i Türkiye’nin Dan Brown’u olarak sunmak edebiyat açısından belki ona layık olmaz ama hak etmesi gereken ilgi açısından doğru bir tespit olur.Yeryüzünde kökleri cennetten ya da cehennemden sayısız söz dolaşır. Kudretleri türlüdür. Lakin bilirler ya da bilmezler ki, söz sırası o en güçlü olana geldiğinde, geri kalanları susacak ve sönecektir. O söz Zülfikar’ın sözüdür! Hüküm Zülfikar’ındır! Çift ağızlı bir kılıçtır bu. Kabzası ve demiriyle, cevheri ve heybetiyle, sahibi ve ismiyle kutsal bir kılıç. Hazreti Ali’nin kadim kılıcı Zülfikar’dır.. Lokman Hekim yedi kartal beslermiş, ömrü yedi kartalının ömrü kadarmış. Bir gün, şer gözüne görünmüş Lokman’ın. Kan çağıldayan nehirler görmüş, kor olan şehirler, orak olup insan hasadına çıkan kara vicdanlı katiller. Sonunda Meleklerin Sanatı’nı taşıyan yedi genç bulmuş. Toprağın hikmetini, ateşin kerametini, suyun bilgeliğini ve havanın alimliğini anlatmış onlara. Sonra, Lokman Hekim Ocağı’nın yedi kartalı, öyle bir çökmüş ki karanlığın üstüne, şerrin efendileri ecellerinin nereden geldiğini bile anlayamamış.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Zülfükar’ın Hükmü PDF 15.48 MB İndir
Zülfükar’ın Hükmü EPUB 17.30 MB İndir
Zülfükar’ın Hükmü MOBI 13.66 MB İndir
Zülfükar’ın Hükmü ODF 14.57 MB İndir
Zülfükar’ın Hükmü DJVU 18.21 MB İndir
Zülfükar’ın Hükmü RAR 11.84 MB İndir
Zülfükar’ın Hükmü ZIP 10.93 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


kitabın başında konuyu toparlamakta zorlanmıştım ama sayfalar ilerledikçe keyif almaya başladım.erbain fırtınasıyla maceraya devam edeceğim.


kitabın ismi sizi yanıltmasın kitabın çok az bir kısmı zülfikarla ilgili müthiş bir kurgu elementlere hükmeden insanlardan bahsediyor ikinci bir kitap olan erbain fırtınası ile devam ediyor


Uzun zamandır bir kitabı bukadar heyecanla keyifle okuduğumu bilmiyorum.Kurgusu çok güzel nasıl bir hayal gücü bunu yazmış bilmiyorum önünde saygıyla eğiliyorum.Hepsinden güzel olanıda bunu bir türk yazarın yapması ve isimlerin bile türkçe olması.Birçok kurgu kitabı vardır ama hiçbiri türkçe isim kullanmaya cesaret edememiştir oysaki bu romanda okadar güzel oturmuş ki isimler hayran kalmamak elde değil.Çok farklı bir dünya buna benzer bir kurgu roman okumamışsınızdır bence bir tane…


uzun zaman sonra roman okumaya tekrar başladığımda bu kitapla beşlediğima çok memnun oldum. Çok sürükleyici, heyecan verici. 2 günde okuyup bitirdim. herkese olumasını öneririm. Ayrıca yazarı tekrar tebrik ederim.


Birden fazla kes okuduğum bir kir kitap. Kurgusu iyi, hikâyesi orjinal ve son derece sürükleyici.
Devamı olan Erbaîn Fırtınası’nı da mutlaka okumak gerek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*