Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kıbrıs Laboratuvarı

Kategori: Siyaset Yazar: Şenol Kantarcı Yayınevi: Alfa Aktüel Yayınları

Kıbrıs Laboratuvarı

  • Yayın Tarihi: 04.07.2005
  • ISBN: 9789752530454
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 282
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Tarihi boyutlarıyla KıbrısKıbrıs’ın jeopolitikası: Avrupa ve Avrasya için önemiKıbrıs sorununun ortaya çıkışı ve gelişmelerGirit’e bakıp Kıbrıs görmekTürkiye’nin AB müzakere sürecinde Kıbrıs sorunu: Enosis mi? Adil ve Kalıcı Çözüm mü?Rusya Federasyonu’nun Kıbrıs politikası17 Aralık sonrası Kıbrıs gözden çıkarıldı mı?Kıbrıs’ın kaderinde 17 Aralık 2004 ve sonrası: Rum-Yunan’ın yeni stratejisi nedir? Karşı stratejimiz ne olmalı?KKTC seçim sonuçları ve yeniden Annan planıKıbrıs’ta "70 bin kişilik" yeni bir "Türk üssü"Loizidou laboratuarıAnnan Planı’na "Evet"in 95 zararı
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kıbrıs Laboratuvarı PDF 11.70 MB İndir
Kıbrıs Laboratuvarı EPUB 13.08 MB İndir
Kıbrıs Laboratuvarı MOBI 10.33 MB İndir
Kıbrıs Laboratuvarı ODF 11.02 MB İndir
Kıbrıs Laboratuvarı DJVU 13.77 MB İndir
Kıbrıs Laboratuvarı RAR 8.95 MB İndir
Kıbrıs Laboratuvarı ZIP 8.26 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


KENDİSİ İLE BİRLİKTE BİRÇOK DEĞERLİ BİLİM ADAMININ MAKALELERİNİ DERLEYEREK OLDUKÇA BAŞARILI BİR ESER MEYDANA GETİRMİŞ SAYIN KANTARCI. KİTAPTA KIBRIS TARİHİ VE KIBRIS MESELESİ, TÜRKİYE, YUNANİSTAN, KKTC, GKRY, İNGİLTERE, AB VE ABD AÇILARINDAN BAKILARAK DEĞERLENDİRİLMİŞ. KIBRIS MESELESİNİ BİLMEYİP ÖĞRENMEK İSTEYEN, YA DA BİLGİSİNİ GENİŞLETMEK İSTEYENLER İÇİN GÜZEL BİR SEÇİM OLACAĞI KANAATİNDEYİM. ÖZELLİKLE DE SAYIN KANTARCI’NIN “KIBRIS LABOROTUVARI” BAŞLIĞI İLE KALEME ALDIĞI BÖLÜM NE YAZIK Kİ YANLIZCA KKTC’DEKİ GENÇLERİN DEĞİL TÜRKİYE’DEKİ GENÇLERİN DE DURUMUNU GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR. ANCAK BİRAZ DERS KİTABI GİBİ YAZILMIŞ OLMASI SIKINTI YARATABİLİR, SIKILMADAN KİTABIN TAMAMINI OKUYARAK BİLGİ SAHİBİ OLUNMASINI TAVSİYE EDERİM.


kıbrıs konusunda örneklerine nazaran farklı bir çalışma olmuş, bu konu üzerinde araştırma yapanlara şiddetle tavsiye edebileceğim bir kitap. tek olumsuz yanı dışarı ile fiyat olarak oynamamış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*